Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djikani nikako da shvate da gubitnici ne pisu istoriju.A utvrdjena je istorijska konstanta da su oni genocidan narod, i nikakvi njihovi izvjestaji nece to promijeniti.
genocid ostaje....mislim da ni jedan srbin nema nista protiv toga...a medjunarodna komisija ce da popise sve zrtve srebrenice i sarajeva 92-95...istina se mora utvrditi.....amerikancima porucujemo da se necemo baviti ulogom americke administracije i klintona u srebrenickim desavanjima...samo ce se popisati zrtve i to je to....
@senzualnoDrinsky Istina je vec utvrdjena.Utvrdio je Medjunarodni sud,koji je osnovan rezolucijom UN-a ciji je potpisnik izmedju ostalog i Srbija
Čim ga Željka povuče doDATI HE UZ miLETA NA AMERIČKU CRNU LISTU ! Kome god Mile šta ubuduće naredi nega ga povuće sa sobom u mrak !
To je trebalo davno uciniti! Oni koji su svojevremeno popustili pod pritiskom MZ i priznali tkz genocid ( ubijanje zarobljenika je zlocin,i to se ne porice),a u isto vreme ne uradivsi nista za srpske zrtve,trebali bi se zamisliti da li treba uopste da predstavljaju srpski narod!
@brcak108 , o kakvom spinovanju pises,ili ti termin koristis tek onako? Sramotimo,zasto? Ti izgleda ne shvatas sta je cilj te medjunarodne komisije koju ce Srbi sigurno formirat. Srbi se ne plase istine,a istina moze biti samo jedna a ne plasirana haska istina. Neko se ovde boji istine i po pitanju srpskih i bosnjackih zrtava. Pa niste ni svesni da su Srbi u posedu dokumenata i dokumenata vase vlade,vojske.
@brcak108 , imas temperaturu? Buncas.
Jedva cekam to saopstenje za javnost da vidim kakve bljuvotine i crkotinu moram procitati
Nemaju oni niti nadleznost niti se ikakvi njihovi zakljucci vrednuju i provode
ti si sve pobrkao...vrednuje se samo ono sto napise i usvoji vlada republike srpse...znas li ko je napisao i usvojio prvi izvjestaj?..i ko ce usvojiti drugi izvjestaj?
@brcak108 , niko to i ne ocekuje! Taj sud je oprao MZ,a vas iskoristio za svoje ciljeve. Hrvati su dobili drzavu i sve ostale bivse republike,a gde ste vi!? Znajte da nikada necete moci nametnuti vlast Srbima u Bosni!
Kao da je i bitno sta ce reci.Ustav je iznad svega!
@Pravda, hanuma,nesto si odsutna!
https://youtu.be/W_7j64k-XR4
http://www.frontal.ba/blogovi/blog/60306/zasto-se-manipulise-srpskim-zrtvama-u-regionu-srebrenice
@kasperneunistivi2 , ma ne podjebava on,nema argumenata,ima samo prazne price tipa koje je gore dao u komentaru.
https://avaz.ba/vijesti/226980/srdan-puhalo-bez-dlake-na-jeziku-braco-srbi-nije-radovan-mogao-sam
Ma samo im snimak dodika o priznanju genocida slati na mailove i portale pa kurcu neka izvrcu onda
Džaba uporno idu protiv globalne elite.....Amerika, EU i Haag reko' svoje al ovaj po svom pa makar njegov narod u koji se kune nemao šta da jede....nema tu prosperiteta
predizborni spinovi onog laktaskog krmeta dodika kojem ce se to obiti o glavu
mudžahidi islamske države su jedini pravi lijek za ovu kugu zvanu šajkačarsko-šubaraško-đikansko-vlaško guslarsko pleme troprstaša svetosavaca
Milorad Dodik: "Ja znam šta se desilo u Srebrenici, tamo se desio GENOCID"... Pa dobro sad je Mile malo promjenio priču, no međutim, bitno je on u podsvijesti zna vrlo dobro šta se tamo desilo. Opančari su GENOCIDAN NAROD. To treba ponavljati stalno, da cijeli svijet zna kakvo je to divljačko pleme.
@kasperneunistivi2 Vlašino genocidna bojim se da te niko ništa nije pitao...
kasperneuništivi ,sikter hebo ti pas mater ,čuj utvrditi stradanje Srba.Pa šta ste mislili stoko velikosrpska ?Pačeti agresiju rat a da ne strada nijedna srpska glava ,marš majku vam hebem licemjernu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kompletnu su historiju izvrnuli, falsifikovali i slagali sto ne bi i ovo najnoviju?Bolesnici balkanski!