Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi sa 24 posto i dalje pričajte kako je RS dio BiH. Ni oko ovoga ni oko bezbroj drugih stvari vas iz Sadaka Cityja niko ne zarezuje ni jedan posto.
Eto neka ti ye*u onda mat.er, u \"cistu\" brab.onjavu genocidnu pi.ku!
ja i Nina mozemo lezbo showww....prije nego te Srbi sil.uju u ta smrd.ljiva usta
pa cija je Bosna ??? hahaha e ako ovo nije dokaz da nema Bosne ni Bosnjaka
@SRB Nisi ti Turcin, ti si GENOCIDAN!!!!!!!!
Kakav crni grad... Narod nema hljeba da jede oni prave sebi sve... Kome ce to dobro donijeti... Sta ce jadni slijepi narod u Visegradu... Nema djecijeg parka, uzeli su sve...
Vidi kako si nepristojan. Onda se ljutis i cudis kad vas izgenocidisemo.
???Kako goveda nauciti da te razumiju sta govoris???
dajte vlajima lajkova
Bravo, igo. Ne samo da se razumijes u lingvistiku nego izvrsno vladas i znanjem iz istorije. Evo ti 4+. Sljedeci put ce biti petica.
Srbija je drzava i prije Krista jel tako? Srbi su najstariji narod. Dokaz o tome su srpske pjesme najveceg srpskog slijepog guslara Filipa Visnjica.
1911. godine Srbija zauzela sjevernu Albaniju, i najveci dio Makedonije. Te \"vijekovne srpske zemlje\" danas su slobodne i nezavisne, i Kosovo pride, i Crna Gora takodjer. 1913. Srbija napala Bugarsku i dobila po usima. 1991 napala Sloveniju, potom Hrvatsku a 1992. i Bosnu i Hercegovinu. Sve tri zemlje danas su nezavisne.
Tebi je 500 puno kad racunas vrijeme od \'93. godine. Mi ga racunamo od rodjenja Hrista. I dalje smo svoji i svoje korijene ne zaboravljamo.
500 godina heeeeeeeeeeej
Tako su se koorchili i Hitler i Staljin i Tito, ali smrt je neizbježna ;) Smrt Republici Genocidistan, genocidnoj srbo-jugoslovenskoj tvorevini nastaloj na pljački, silovanju, masovnim progonima i genocidu!!!
Tursku krv imam samo na cipelama.