Sastanak Dodik-Čamdžić
0
Vlada RS daje 200.000 KM za obnovu Ferhadije
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
INACE ZASTO SE NE UVEDE POREZ NA RAT I ZLOCINASTVO U FBIH, GDJE BI SE ISKLJUCIVO ORTODOKSNA CRKVA PLACALA DODATNI POREZ ZATO STO SU PODRZAVALI RUSENJE ISLAMSKIH OBJEKATA I DA SE TO SVE UPLACUJE U FOND IZ ZA PONOVNU IZGRADNJU ISLAMSKIH OBJEKATA KOJI SU SRUSILI SRPSKI ZLOCINCI, A SVE KRSTILI PRIPADNICI ZLOCINACKE CRKVE, ISPOSTAVE VELIKE SRBIJE U BIH.
Treba Srbima dati do znanja, da ako ikad bude novog sukoba da ce biti oko za oko politika. Tacnije ako krhnu Ferhadiju, onda krhnuti sve ortodoskne crkve u Sarajevu jer je Ferhadija starija od njih svih zajedno. Da je Alija poslao takvu jednu depesu u toku rata, ne bi sad genocidna dugovala IZ 64 mil. KM za dzamije srusene u Bluci. Kako je to fino Tudjman uradio. Poslao depesu ako bude srusena crkva u Bluci, leti ona u Zagrebu. Eno je citava, niko je nije ni pomislio srusiti.
Prase te napravilo....
Opet ce letit prase u dvoriste :)
fakat ne kontam sto ovaj sarajevo-x privlaci ovoliko stoke, sta im je??? (osim ako nisu placeni da prave predstavu mrznje za neciji racun)... stvarno mi nije jasno... od cega se lijece ovi ljudi..
Sve Džamije će biti plaćene i obnovljene i sa njih će ponovo da se čuje Ezan a oni koji su ih rušili neka crknu od muke,to je najpoštenije.
kad nestane nafte na svijetu, nestace i islama. muslimani se odrzavaju jedino tako sto imaju naftu (pare) koju nicim nisu zasluzili. kad im toga nestane nece znati ni vode se napiti. eto, toliko su primitivni
Da budemo jasni, RS duguje IZ-u 64 miliona KM za rusenje dzamija u BL prema sudskoj presudi. Odprilike jednom godisnje uplate ovakvu crkavicu sto znaci da ce ovakvim tempom sve isplatiti za jedno 320 godina. Koja ubleha.
ZNA LI IKO KO JE OVAJ BEZMOZGOVIĆ KOJI SE POTPISUJE SA USTAV1992 I PIPO? PA ŠTA TI HOĆEŠ MAJMUNE JEDAN NEINFORMISANI. ČUJ TREBA TUŽITI GENOC. SRBIJU!!!!! PA TUŽILI SMO JE KONJU JEDAN I IZGUBILI. MI NISMO BILI U STANJU DOKAZATI DA NAS JE SRBIJA NAPALA. NEMA MALOUMNIJEG NARODA OD BOŠNJAKA A TI SI JEDAN ODLIČAN PRIMJER!!! ČUJ TREBA ANGAŽOVATI NAJBOLJE ADVOKATE... SAD IH TREBA ANGAŽOVATI?????? TO SMO TREBALI URADITI KADA SMO TUŽILI SRBIJU A NE POSLATI MATIČARA IZ ZAVIDOVIĆA DA SE IGRA ISTORIJOM I 100000 MRTVIH. SVE MI SE ČINI, PIPO, DA NISI VIDIO DANA RATA. INAČE NE BI TAKO GLUP I POVRŠAN BIO.
Mi Bosnjaci patriote samo posmatramo vasu nemoc i djecije pokusaje podvaljivanja, kao sto je ovo Kresicevo u UN koje zapravo samo otkriva pravu istinu da Bosnjaci nikada nisu bili niti ce biti teroristi, i smijemo se vasoj nemoci i kolicini jadne zlobe koju pokazujete u svojim komentarima na ovom portalu.
Bas si magarac.
Ahmetović: Provjerit ću o čemu se radi Ministar Ahmetović, u čije je ime Krešić poslao skandalozni dokument, jučer nam je rekao da ne zna o čemu je riječ i da zato još ne može komentirati slučaj. - Provjerit ću o čemu se radi. Ono što znam jeste da rad Grupe za borbu protiv terorizma nije u nadležnosti Ministarstva sigurnosti, jer je vodi Tužilaštvo BiH - kazao nam je kratko Ahmetović. Lista pamfleta iz RS Prema saznanjima našeg lista, radi se o listi koja je napravljena na osnovu propagandnih i lažnih pamfleta koje je svojevremeno uradio Ured Vlade RS za saradnju s Tribunalom u Hagu. Nju je kasnije prepisao Domagoj Margetić i objavio u knjizi. Sličan fantomski spisak može se naći i na internet-stranicama radikalnih srpskih i hrvatskih grupacija. U nekim verzijama tih pamfleta nalaze se i brojna imena, od bošnjačkih uglednika pa do novinara, na sličan način kako je to nedavno bilo prikazano na famoznim shemama koje su procurile iz Ureda visokog predstavnika
Između ostalih, spomenute su BBI banka, Bošnjačka zajednica kulture \"Preporod\", \"Air Bosna\", Radio Naba, list \"Saff\", preduzeće \"Vitezit\", pa čak i NVO \"Žene ženama\". Na spisku su i brojne humanitarne organizacije iz arapskog svijeta i druga udruženja od kojih mnoga nikada nisu postojala. Hipoteka terorizma Odakle potječe spisak na koji se sada Krešić poziva kao na relevantan dokument u komunikaciji sa UN-om, pokazuje vodeni žig koji je ostao na papiru proslijeđenom Tužilaštvu. Spisak napravljen na osnovu pamfleta sa žigom Vlade RS i zaglavljem Vijeća ministara BiH Spisak terorističkih organizacija ima zaglavlje Vijeća ministara, ali u pozadini je vodeni žig grba s orlom i četiri S, koji je u to vrijeme bio zvanično obilježje Republike Srpske! Neshvatljivo je da državno ministarstvo i Vijeće ministara BiH taj lažni dokument koji teško optužuje BiH i nameće joj hipoteku terorizma i dalje smatra validnim i relevantnim i da ga još i predočava Vijeću sigurnosti UN-a.
sta ces bolan bacat pare bezveze kad ce se to uskoro opet rusit.
Vi muslimani ste kolektivno za psihijatra .