Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi su krivi samo nije Lukač ....providno
eto vam sada tuzioci snsd i dodik ..kad ga slusate sad ce preko vas spasavati svoja ledja ..
Da samo ne smijete utvrditi odgovornost Lukaca i Dodika
Sva ova dogadjanja su sveobuhvatna vatikansko-masonsko-kominternovska zavera protiv srpstva!!!
Pardon, ispravka: vatikansko-masonsko-kominternovska zavera!
Prpa brale, sad su manji od makovog zrna, tipican cetnicki mentalitet.
Opet Srbin kasni na Kosovo !!:)))
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
halo molim ove statiste od policije da nam vrate opremu koju smo joj iznajmili jer je dogovor bio do cetvrtka do 5sati ili obracunavamo kamatu
Što to vsts? Š?ta sad imaju oni s'tim ako tvoj čovijek neće da podnese tužbu. Ziljaš na vsts i strane sudije, e Mile, Mile, kote nezna. Vidiš šta ste u stanju napravit, ubiti nekoga svog samo da bi ti ostvario svoje ciljeve. Veliki si ti gad.
vic 2018 godine upravo isprican
Osobna tragedija koja je stavljena u politički kontekst rušenja trenutne vlasti u RS-u uz napomenu kako je svemu doprinjela nesposobnost policije i tužiteljstva.
Jos jedno razvlacenje slucaja.....
A imali su mogucnost to odmah da urade.Radilo se o smrti jednog mladog covjeka, koji nije pripadao elitnoj grupi.Zar vas nije sram, nakon svih dogadjaja, sada nesto pokrenuti u krivi pravac.Ubice se znaju, takodje svi oni koji su stajali cijelo vrijeme iza ubica.Zar nisu svi radili po naredbi da se ubistvo zataska.
Izgleda da vam je neko dobro zavrno jaja i ne popusta....iznenada ste poceli da saradjujete
Zmija zmiji oci nevadi....