Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radite nešto u korist naroda, ne ponavljajte laprdanja vašeg šefa! ŠUPLJAK za nepismene narodne mase!
bla,bla,bla,bla.....nije sija nego vrat.svako svakome je brat.-tri plemena a imaju vremena, pa zajebavaju sami sebe.3 500 000dusa na jednom lijepom mjestu,Bog im dao sve,a oduzeo ljudskost i postenje,pa prave probleme tamo i gdje ih nema.sitne smo duse a sitne duse ruse, sto je vjekovima stvarano.-izdignimo se iznad inata,otvorimo za buducnost vrata.-(sistem se moze napraviti da je svima po volji).-na namaje...
Sve se vrti oko borbe SNSD i SDS za prevlast u RS zar ne Vlado RS? Boli Vas za narušene nadležnosti. Da ste Vi Vlado vlast na nivou BIH to vam apsolutno ne vi smetalo. Zar ne Vlado?
Milorad Dodik-najvece zlo koje je zadesilo RS poslije oslobodjenja.
@drinsky Muslimanskih terirista i hrvatskih fasista.
Rs nije ni postojala pa niste imali sta ni oslobadjati nego oduzeti, pokoriti, oteti, popaliti i poubijati sve sto nije srbsko...eh sad, mozda je to za vas oslobodjenje?!
Primjetili genocidasi da im izklizuje iz ruku genocidna tvoravina pa poceli kmeciti... samo polahko lagano i polahko pa ce se jos nadleznosti prebaciti na drzavu ovu Republiku Bosnu i Hercegovinu, pa polahko taj entitet se podjeli na distrikte a drzava postaje Republika a svaka osoba ima jedan glas kao svaka normalna demokratska drzava... i umore se krmci kmecuci, pola ih ugine od starosti a ne radi oprema za nove generacije i onda se jednostavno taj entitet ugasi i drzava prodise i pocinje pravi razvoj... Mako mnogi Cetnici u glavama svojim odmah misle da ratuju, cim ustanu shvate da su ostarili i da je puska antika a nigdje im omladine pa se upitaju gdje im ode zivot i za sta su ginuli i genocid cinili... i onda u tom razocarenju i tugi uginu kao zohari...
@drinsky a kad bi se ukinula RS to bi ne samo smanjilo budzetske potrosnje, vec bi i drzavu napokon oslobodilo sindzire koje BiH kao rak drzi bolesnu ili zarobljenu.
@drinsky RS je anomalija odnosno kompromis koji smo morali prihvatiti da bi se obustavio genocid. Taj Dejtonski sporazum je bio namjenjen kao sistem zaustavljanja rata a ne kao politicki sistem funkcionalne demokratske drzave. Ako se slazemo da je Dejton prevaziden i da se mora uspostaviti novi sistem onda kako vi zamisljate taj novi sistem? mislite li da cemo mi koji smo ginuli za BiH vama prepustiti da ukradete ili otmete dio BiH? Mislim relano gledajuci? Jedina pravda koja bi mogla da nadoknadi, koja bi bila prvi korak ka nekoj buducnosti, je da se vrati BiH ono sto je od nje silom, agresijom, genocidom oteto. Inace odcjepljenje RSa od BiH bi samo dokazalo da se Genocid nagraduje a zrtva kaznjava i nakon cina. To ni UN nece prihvatiti tako da odcjepljenja nema. A postoji ovdje vecina koja sebe smatraju Bosanci i Hercegovci svoh vjera i etnickih porjekla ali su za normalnu demokratsku drzavu Republiku Bosnu i Hercegovinu. Ta vecina bi glasala za ukidanje RSa.
ŠŠŠŠŠŠŠŠ cuejm nesto.... ko da negdje neko place... stani evo dolazi iz onog malog entiteta... jao ja mislio nesto ozbiljno
Sretna vam nova godina, komšije!
Glupi Zbunjeni Politicari iz Rs manapulisu Narod sa svi svaci niciha nije do zore gorela pa nece ni Rs.
Pa ako su oduzeli nadležnosti RŠ-a znači da su oduzeli i FBiH, moramo vam mi bit uzor, nama oduzimaju nadležnosti, a nama drago manje posla za nas.
treba ukinut RS a i Federaciju i kantone i uopšte,treba sve ukinut i počet ispočetka
ajde?
"Vijeće ministara 34 puta narušilo nadležnosti RS-a" Dokle više!? Valja ovo riješavati
Pa super. To je divna vijest.
Koga zanimaju nebuloze i gluposti ovih eresovaca?