Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
torcida ti si budala, mi hrvati smo sa srbima bili dobri kada je trebalo ratovati sa mudžahedinima i muslimanskim unitarističkim paravojnim formacijama! a to za vukovar krivi zagreb što nije na vrijeme poslao vojsku u obranu vukovara a realno je mogao! ja sam uz srbe samo zato što su oni protiv muslimana i što im muslimani ne mogu odbiti pera....a srbi su naravno krivi za rat u bosni pored muslimana! naravno da ih krivim za etničko čišćenje u republici srpskoj. to se uopće ne smije dovoditi u pitanje...ali dodik je zakon što ne j..be ovu državu!
Dodik se razigrao samo zato sto su mu to cetnicki agenti u nasim redovima, u prvom redu Silajdzic, omogucili. Ne bi bio ovako samouvjeren da mu Hare nije pomogao da unisti Evropsku reformu policije. Da je sada ukinuta policija RS bio bi manji od makova zrna. Nije Dodik problem, \"nasi\" su problem.
Templar j**ba ti ja ma**r usta tvoju cetnicku, kom se ti izigravas vod da si ti Hrvat? J888ba ti Dodik i svi cetnici maj**u usta krvavu koju ti nazivas bracom srbima p**** ti ma**rina tvoja. Dodji u Vukovar, Dubrovnik, Osijek, Zadar ili bilo koji dio HRVATSKE ili BiH gdje su Hrvati pa reci da su ti braca srbi je**ali ti oni sestru i djecu ako ih imas. Jesu ti braca zato jer si ti govno cetnicko i dosa si vodi da sijes mrznju i blatis hrvate! A sto se tice Hrvata i Bosnjaka to nije vas problem. Mi se nemoramo voliti ali se barem mozemo postovati i slagati. Pozdrav is Skabrnje p ti materina cetnicka!!! ++ U ++
Bice rata bice klanja!!!! Samo ovaj put nije vise 92ga KRMLJANI djecu vam j3b3m rodjenu i nerodjenu - krv cemo da vam pijemo vrelu sa octrice rdjavog noza!!! TEKBIR
TEMPLAR JEBO TI DODIK MAMU !!!!!!!!
DODIK JE U PRAVU, MUSLIMANI SU POČINILI ZLOŽINE NAD SRBIMA ZA VRIJEME DOK SU IH ŠTITILE MEĐUNARODNE SNAGE....I TIME SU IZAZVALI BIJES BRAĆE SRBA KOJI SU IM TO VRATILI I PREVIŠE! TAKVA JE NJIHOVA POLITIKA BILA U AHMIĆIMA, PRVO SU ZAPOČELI PA SU ONDA DOBILI PO NOSU!
davno je Miroslav Krleza izjavio: \"sacuvaj me Boze Hrvatske kulture i Srpskog junastva\" Ovo je najtacniji opis svega sto se desavalo, a sto se i sad desava u BiH.
E moj ludi Milojko, praviš se prepametan, mada moram priznati da si bolji od nekih bošnjačkih političara. Na pogrešnoj adresi tražiš \"pravdu\", izigravaš sveznalicu, pometi prvo svoje dvorište bre mnogo ti je zasvinjeno. Bilo kakav drugi komentar je suvišan. A Vi, dragi komentatori, kod mnogih u glavama još kolaju pomisli na RAT. Ili ga niste doživjeli i osjetili patnje i strahote istog, ili vam se vrte u glavama slike nedovršenog krvavog pira. Strašno je to. Zar ne vidite da ratno-huškačkom retorikom se prikriva, pored predizbornih poena, ono osnovno EGZISTENCIJA. Građani da rade, da su zaposleni, ne bi toliko pažnje posvečivali dnevnoj politici, nego bi razmišljali kuda na odmor, kako provesti vikend, A NE KAKO PREŽIVITI. BOSNE JE BILO VIJEKOVIMA, I BIT ĆE JE, SA VAMA ILI BEZ VAS.
Za templara; Dobro pročitaj komentar što je napisao forumaš pod nkom Weritas pa se poklopi i šuti. Nemaš pravo jedan narod zvati ustašama zbog nekoliko izroda i prodanih duša koji su pravili zločine sa hrvatskim ustašama,mi se sramimo takvih otpadnika i bjednika te smatram ko god ih branio da je isti kao i oni. Navijati u jednoj utakmici za Tursku jest normalno jer se više radi o navijanju protiv zbog takvih navijača jer je več u narednoj utakmici večina navijala za NJemce dakle bolju ekipu,i to jest stvarnost jer vi sami pravite animozitet prema ekipi koja nije loša ali zbog vas mnogi navijaju protiv.
bravo milorade ne daj se pusti ove jadne balije sto pate sto smo im uzeli pola drzave pa sad govore kako ce se ukinut rs a dobro znaju da do toga nece nikad doci
Ma šta se nervirate ljudi dragi, mi potpisasmo SSP? Jesmo, jesmo, a njime će se sve, baš SVE srediti, ode naziv \"Republika Srpska\", ode Mile, ode Hare i slični....samo opušteno, sve će doći na svoje, a inače, čitam vaše komentare, zanimljivo koliko bolesnika koristi internet :) Lijep pozdrav
\"templar:hrvati su uvijek bili veći ratnici i od muslimana i od srba\" jesu, ali u bajkama
Psi laju karavani prolaze. Ne treba previše pažnje pridavati šta Dodik govori,jer se od njega ništa normalno i kulturno i ne može čuti Ko visoko leti nisko pada,Tako če završiti Mile,Haris i Božo Ljubić njihov pajdaš u rasturanju Bosne i Hercegovine. Za templara;na svu sreču ustaše iz reda Hrvatskog i Muslimanskog naroda su bili u manjini a velika večina su bili PARTIZANI i oslobodioci od fašista i domačih izdajnika,pred kojima su i Hrvatski i Muslimanski ustaše zajedno sa četnicima bježali glavom bez obzira. U ovom ratu nažalost medjunarodna zajednica nije dozvolila da se rat završi i dase zna pobjednik pa nebi ni bilo ovakvih izjava šizofrenih političara kao što je Dodik,niti komentara u stilu koga bi bilo a koga nebi bilo na ovim prostorima. Ako na ovim izborima narod bude pametan ovo smeče od političara če pomesti tamo gdje im je i mjesto na SMETLJIŠTE. .
Gledaj ti ove svinje. \"svinja\" za njega je kompliment, on je gori od svinje. Neka on samo zavadja. To je ono znas, zavedi pa vladaj.
gazija, govoriš sam protiv sebe, ja mislim da nema niti jedan srbin koji voli muslimane, vi ste svi za njih turci i to ćete uvijek ostati, a i za mene će to tako biti,... kao prvo muslimani su bili dio ustaškog pokreta, ću vas ja zbog toga zvati ustašama, jer ste i bili ustaše! što se tiče oluje i bljeska, ej moj sine...da nije bilo bljeska i oluje i hrvata vas nebi bilo u krajni, i trebali bi svaki dan klanjati u korist hrvata i biti nam zahvalni što vas uopće ima! hrvati su uvijek bili veći ratnici i od muslimana i od srba, i uspjeli smo se obraniti da bi nas poslije naša politika rastjerala po svijetu! burgija, nisam ti ja kriv što si turčin... ČUJ IRONIJE, NEVOLE DA IH SE ZOVE TURCIMA A NAVIJAJU ZA TURSKU KAO DA JE NJIHOVA!