Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli ove seljačine uvo za Unom i prirodom. To je samo zato što je Hrvatska. Kunem se da nije Hrvatska u pitanju političare ne bi uvo boljelo za Unom. Licemjeri odvratni.
Kako ce graniciti sa nacionalnim parkom Una kad je on 10 km uzvodno od Bihaca a Bihac 50 km uzvodno od granice RS i sve je teritorija federacije nije RS 😂
Sretno sa dobijanjem saglasnosti od Džaferovića i Komšića kad se bude trebala slati protestna nota Hrvatskoj za gradnju odlagališta. Ali poslušaće vlasti u Hrvatskoj Mileta jer im je spasio Pelješki most.
Bosno i Hercegovino, ne daj Unu! Hrvati 🖕
Dace Dodo da se odlaze otpad, samo da hrvati podrze blokadu drzave
Ako je park prirode onda morate ukloniti tih barem 30 benziskih pumpi sto su pokraj Une. Ali naravno da od toga nema nista :).