Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AKADEMIK , pipo4EVER I Lloyd su jedan te isti lik koji SJEDI U KANCELARIJAMA sarajeva-x I PISE KOMENTARE. ZATO ´NJIHOVIˇ KOMENTARI GLATKO \"PROLAZE\" .. PROVJERITE...PROBAJTE SAMO DIO GADOSTI DA IZBACITE I BIT CETE AUTOMATSKI BLOKIRANI... Cilj ovg sajta je PROPAGANDOM prosiriti sto vise mrznju i STVORITI USLOVE ZA ONO STO TREBA DA SE DESI U SLEDECE DVIJE GODINE SA BOSNOM I HERCEGOVINOM. ONI VAS SMISLJENO PROVOCIRAJU I PRAVE BUDALE OD VAS, A VI SE UPITAJTE ZASTO I I DALJE POSTAVLJAJTE KOMENTARE..
JAO PRANJA NOVCA I SUPLJE PRICE, SRB.ADIJA MISLI DA NIKO NE ZNA STA SE IZA TOGA KRIJE, SAMO VI UDRITE PO BIH BUDZETU, MOZETE KOLIKO HOCETE A NE I DOKLE ZELITE
Zaposlite sjeverne susjede u konjusnicama, vijekovno iskustvo ce uciniti da ergele postanu renomirane i svjetskog glasa, i molim vas, ne zalite para za konjusare!!! Kad ljudi vole!!!
@ a sto su se razgrokotale lazne Pipe! mora da sam im nocna mora!!!! a sto se tice ovg poteza bolje je kupovat konja i kobilu nek trpjet konjusare i genocidase!!! BiH4EVER!
Ovo je potez za svaku pohvalu! Steta bi bilo da ova rasna grla propadnu, to je veliko bogatstvo za nasu zemlju. Zamolio bih ljude koji kometiraju da ne kradu nickove. Administratori bi konacno trebali da urade nesto po tom pitanju.
i da sa vama dijelimo buducnost taman da Obama dovede MIshel da je svi karamo sa vama necemo...bicete vi i gladni i zedni...koliko ste glupi i bezobrazni
Ja sam ovaj u sredini. BiH4ever
To oni pripremaju konje za ratne svrhe cetnickog posla. misle kao 42 i 43.
Nek kupuju genocidasi konje. Meni su ljepse kamile. u pustinji BIH4EVER!
Konje privlace konji, smrdska ce da smrdi jos vise ...
Mislim da vrijedjate ove jadne,izmucene lipicanere uporedjujuci ih sa politicarima.
eeeee...oni imaju i konje...a mi se moramo po autima gurati...pa jel to pravda...haloooooo
Konji kupili konje he
hebote, kupuju se ergele a narod nema hljeba da jede...
To je ako nestane brenzina za kombajn. Oooo poreni Mileee konje..