Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo za CHOLAA,očito si se pronašao u komentaru,neka,neka... :))) Ta priča oko tzv para.vojnih formacija je pročitana to nisu nikakve para.vojne formacije to su legalne policijsko.vojne formacije Drž.avne bezbe.dnosti Srb.ije a njima su rukovodili Fra.nko Simat.ović-Fren.ki i Jovi.ca Stan.išić,inače ta dva zločinc.a su u Hagu i upravo se na njihovom suđenju razmatraju svi ti događaji u vezi tzv\"para.vojnih for.macija\"koje su bukvalno kla.le proljeća 1992 od Bije.ljine pa uz Drinu. Na tom suđenju će mnoge stvari izaći na vidjelo u vezi Srbije i BiH.
Jadovane kukljo jedan sta places sto se ne vjesas o radijator u celiji??? Zar ti taj tvoj lop.ov Mandic nije rekao da narod na palama pljuva za tvojom djecom i unucadima i vice: Eno pascadi od onog izdanika i kukavice sto je citav rat svercovao sa Alijinm mudzahedinima dok je srpski narod krv lio za opstanak.. Sjecas li se Jadovane kad ti Bilja rece: \"Nemoj bolan Radovane prodavati oruzje i granate Muslimanima, STA CE NAROD MISLITI O TOME? Sjecas li se Jadovane da ti odgovori ovim rijecima: \"KO JE.BE NARODU MATER\".. NAROD PAMTI JADOVANE, A GROBOVI SRPSKIH BORACA PROKLINJU I TEBE I TVOJE POTOMSTVO...
Licemjerju nikad kraja. Gospodin svjedok se optuženom za ratni zločin obraća sa umilnim gospodine predsjedniče i govori ja nisam znao, ja neznam, kako vi kažete itd... Dok je svjedoku bilo suđenje drugaćije se ponašao i pričao.Sada svu krivicu svaljuje na Plavšićku koja je odslužila svoju kaznu. Zašto je nije blatio na njenom suđenju nego tek sada. I ovdje u komentarima se vidi da još mnogi podržavaju zločine i zločince te da fašizmu u BIH još nije kraj ili su to samo komentari balavih i nezrelih tinejđera.
@FLOXY...JEL ZNAS KAKO JE MOJ KVRGAVI IZLAZIO IZ MATERICE TVOJE BALINKURE MAJKE...KRVAV,A ONA OD SRECE SE UVIJA I TRAZI JOS!!!!
Ta priča oko tzv para.vojnih formacija je pročitana to nisu nikakve para.vojne formacije to su legalne policijsko.vojne formacije Drž.avne bezbe.dnosti Srb.ije a njima su rukovodili Fra.nko Simat.ović-Fren.ki i Jovi.ca Stan.išić,inače ta dva zločinc.a su u Hagu i upravo se na njihovom suđenju razmatraju svi ti događaji u vezi tzv\"para.vojnih for.macija\"koje su bukvalno kla.le proljeća 1992 od Bije.ljine pa uz Drinu. Na tom suđenju će mnoge stvari izaći na vidjelo u vezi Srbije i BiH.
svi smo mi Bosanci Srbi. a vi turci selite se u tursku i ne pricajte vise srpskim jezikom. zivjeli
Zivjela srpska Bosna
Kako laze yebo ga tata centnicki ...
Aaaa ko da ja kazem Zeljo pustio Hapoelu fore peticu pred uzvrat.... Joj zaboli me ovo za Hapoel ali tako je , Jedino se bojim kod uzvrata da pitarcici ne dodju pa razvale hadison...
joj ovih vlaskih cirkuzanata, ovo ni pas s maslom ne bi pojeo