Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlasi zive u Istocnoj Srbiji i govore jezik slican Rumunskom-Vlaski, malo te zeza geografija, eklatantno je da si preskocio taj cas, a mozda cijelu skolu.
vidi se ko je bolji entitet, muslici cekaju odstetu jos od proslih poplava
Ma pusti vlahe, ionako vise glupostima ne mogu sakrit svoju bijedu. Cuj oni i olimpijada, a imaju veze s njom k\'o ja sa Juznom Korejom. Samo je jos gori onaj ko ih shvata ozbiljno i pokusava da se raspravlja s njima - oni razumiju samo toljagu.
Vi ga sigurno niste napravili, jer ste cijelom svijetu pokazali da je jedino sto znate rusit, sreca pa vas vise ne moramo gledat. A sto se tice olimpijade, vi tu mozete samo ucestvovat kad kradja auta po Sarajevu postane olimpijska discipilina.
@ @Sarajlija kad cete opet organizovati Olimpijaju nema vise Srba da vam je daju na dlanu sad cete morati sami...
A ko ti je napravio pola tog Sarajeva?
ceto moj nema sarajevo tek od juce kanalizaciju kao vecina \"gradova\" u rs - od tih 2.5 miliona u sarajevu ne mozes napravit 5 kuca, ali vama to i ne treba ionako zivite u stalama pa tim parama mozete pokrpit cijelu genocidnu rs
može li i za nas nešto od tih para - i kod nas su poplave, izlijeva se kanalizacija