Komentari (276)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast za vlast RS koja ne prestaje da pokazuje viziju i snagu. Ukoliko Banja Luka i posle nezavisnosti nastavi ovako u borbi protiv korupcije i kriminana, kao i za ekonomsko-socijalni napredak, RS veoma brzo moze da ocekuje izuzetno svetlu buducnost. :)
U Federaciji vlada kriminal i mafija u RS-u Kim Jong-un
Uskoro sa pasosima u RS
treba pitati naseg "lidera" Bakira, kad ce organizovat referendum o otcjepljenju Sarajevskog begovata od BiH, jerbo su bitniji i od Srebrenice i svake druge opcine u BiH
Nije li vrjeme da se promjeni ''tema'' ? Imaju li Vaznojebitibosnjaci , vecih problema od toga sta u Srpskoj slave ? Da li im je bar zeru postalo jasnije , da nije u redu da , a bogami ni pametno , instrumentalizovati Ustavni sud , narocito imajuci u vidu da je isti neustavan i od njega praviti ogranak SDA ? Da li pocinju shvatati , da je velikomuslimanska politika glavni problem opstanka zajednicke drzave sa Srbima i Hrvatima ?
STOKA. nista drugo do stoka. Stoka od suhog sijena, ne vidi zelene livade.
vi sa vi Velike Srbije Mi da smo htjeli praviti Veliku Srbiju, pravili bi je dan nakon I svjetskog rata kada se Srbija i njena vojska protezala od Slovenije do Soluna ali eto,..na nasu bruku,.."HRANI SIROTU ZA SVOJU SRAMOTU tako da ti je malo 'ta premisa' oko V. Srbije smrdljiva i ne drzi vodu. Ta foluska je samo uvaljena od vas Srbima da bi vi imali neki supljikat od RAZLOGA!
Kako SVI sada KONJUSARI zivite,..da se vidjeti iz prilozenog,..od Triglava do Djevdjelije Bice da vas je Srpski "gospodar" ipak najbolje pazio i mazio eh,..stoko sitna zuba
@antestar55 Napravio me Halil a obučavao rahmetli Mušan Topalović Caco.
@Zilot Ti si smeće srpskojevrejskociganskolažljivogovno
@Zilot Nađi na internetu pisanje vašeg oca Dobrice Ćosića o laži tebe i tvog roda i nastavi pisati na klixu te iste laži jer to su srbi mitomani i lažljivci do kraja.
Citajuci komentare, da se zakljuciti da je tebe ili napravio ili obucavao Ramiz Salkic
@Zilot Šibe! Kačavendino nekršteno kopile!
9 "jaguar" ciganski praznik .
@Zilot pa hocete li to i Tvrtka srbinom proglasit? e ne vjerujem hahahahhaa
Milorad Dodik se izjasnio kao Imam u RS-u.
kamo srece da su nestali 9 januara ja ga obiljezavam kao deveti dan u novoj godini nista vise a i nista manje
Kamo srece da smo svi bili pametniji tada,pa pohapsili HOS i ostale majmune sto su cackali i zakuvavali.
Od kud ovako veliki broj svinjoglavih na klixu ? U RS nemaju šta da jedu , a duša im se inatit. Ja mislim da je ovo početak kraja RS ....
@sarajevoggg Šibe štene četničko!
Nastanka ili nestanka?
Et, budale...Bas ko sto pricam u komentaru dole .
Prestati ''ukidati'' , pa ce prestati i ''odcjepa'' .... I pustiti ekonomiji i vremenu da sve poslozi . Druge alternative opstanku ili bar za normalnu BiH , stvarno nema . Medjutim , kako to da Vaznojebitibosnjaci shvate , kada ih vec godinama raspamecuju do te mjere da vise nisu u stanju realno rasudjivati ....Dok je Srpske , BiH ima sansu da postoji . Ukinuta moze biti samo ako mi to odlucimo ., ali tad bi se vjerovatno zvala zapadnom Srbijom .
Uzgred ,da li ste primjetili , ne hebe vas vise ni tzv MZ . A okolo vas dupli S-H prsten . Zato..dobro je vise velikomuslimanskih kenjanja , proso voz.
U gradu Mostaru , ko nigdje na planeti , osam godina nema izbora . Beslagic ce izgleda , ko Tito , dozivotno vladati ...Dzaba odluka tzv Ustavnog Suda , ne hebe je niko..niti je ko uhapsen.. A majmuni zapeli da nama mjenjaju NAS praznik .?! Moree
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uzmite ga,uzmite i valetinovo i novu godinu slavite kad volite.
Sve ce biti onako kako mi to nećemo.