Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jeste brzi, svaka cast, pa reagensa nema vec dva mjeseca idioti narod umire
@potencijal Nema reagensa dvije godine.
I kaze neko ova Vlada nije bolja od ostalih... Voljeli ih ili ne voljeli, rade.. Rade...!!
Sekoooooo dze su reagensiiii? Odškrini malo kasicu prasicu!
Scenario nejasan samo nepimenim diletantima. Zna vlada dobro šta radi. Napravi krizu sa reagensima i budzet građana utrpa privatnim podanicima.
Naredite ZZOKS da sa SVIM privatnim laboratorijama, klinikama, ambulatama... potpiše ugovore po istim principima kao i sa javnim zdravstvenim ustanovama. Tako možete građanima obezbjediti kvalitetnu i brzu uslugu (koju plaćaju) a neka se javne ustanove prilagođavaju tržištu i konkurenciji.
Manite se mudrovanja i 'izvještaja i ostalih s*anja" - Obećali ste radikalne promjene - realizujte svoja obećanja. Naredite ZZOKS da ne maltretira građane da prilikom, jer prilikom refundacije imaju 'posebnu ljekarsku komisiji' koja procjenjuje da li je bilo potrebo da se rade pretrage!!! Je l' to po zakonu????
Ko je kriv ima li ime I prezime
@sakeekas Direktor DZ je iz stranke BOSS. I on i prije njega su na račun reagenasa i drugog materijala zapošljavali previše i nepotrebno. Dosad nikad nije tamo bio pošten koji će otpustiti višak i napraviti da je DZ za prvenstveno pacijente.
http://www.021.rs/story/Info/Srbija/200915/Zdravstvo-u-Srbiji-Opterecena-opsta-praksa-i-duge-liste-cekanja-zdravlje-gradjana-sve-losije.html
@Izudaraga Kako je 021 već pisao, gotovo polovina građana u Srbiji ne zna kome može da se obrati u slučaju da su im prekršena neka prava kao pacijenata. Isti ti građani ne uspevaju da dobiju termin za specijalističke preglede zbog nedostatka reagensa, pokvarenih aparata i nedostatka termina, pokazalo je nedavno istraživanje Pokrajinskog zaštitnika građana - ombudsmana.
Ovom napacenom Bulevaru bi bilo bolje da se sprema za rat jer Vucic opet zakazuje nesto.Da nisu albanci krenuli na Nis? Nema srba kol'ko ima vrba. ;)
Nek 5 portira radi u vrazovoj, nema veze sto reagensa nema...ekavica a da noooo rulz
@šnalica nema ni po srbiji
Ima ima samo ne za one s plavom knjizicom nego za one sa zelenom
... i ovaj reagens pod hitno da promjeni hagregatno stanje ili će biti belaja.
...🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️