Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a medicinske sestre? licno sam se uvjerio i garantujem da nema tezeg i goreg posla od posla medicinskih sestara u KCUS i da imaju platu 3000 KM mislim da bi bilo malo. svaka im cast i neka im je sretno u daljem poslu.
Neka. Treba i one da štrajkuju, i tek onda će cijeli sustav da kolabira. Ovo nije rješavanje problema, ovo je ko kad popravljaju silne rupe po Sarajevu - za mjesec se jeftini asfalt izliže i nastane veća rupa. Medicinske sestre i tehničari su srce i duša svake bolnice. I jedini koji su 90% vremena ljubazni i koji spašavaju živote. Al nek dr ima opet 3 milje, samo nek je redovno.
U sarajevu rijetko tko ima zube u glavi pa prema tome ne vidim svrhu stomatologa!!!
@burek1sa1mesom ma inkad dodjes ubijete u pojam i onda odes kod privatnika da ne cekas 12 godina da zavrsis sve zube
Moj glas ide za 🍀🍀🍀🍀
Koji retardirani novinari. Sta znaci prosjecnom citaocu da je "koeficijent slozenosti povecan za 0.3"?????
OSNOVICA U KANTONU JE 406 POVECANJE ZA O,4 JE 162 KM VEĆA PLATA SVAKA ČAST PRED IZBORE KO GOD ŠTRAJKUJE DOBIT ĆE.
Nema više hipokritove zakletve...danas samo hipotekarna
@MrzimPoganiNarod svaka čast, uhvatio si me, heroj si dana. Sad nek ti nastave naplaćivati 100KM da ti pogledaju grlo
E nase vlade cim ih neko prikljesti popustaju... a zdravstveni sektor u raspadu... Uvedite kontrole,a ne povecavati im place...