Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Četvorka ako ne dobije opštine u KS neće moći da smijene vladu KS.Čampara će možda klečati da se vrati u SDA.SDA ima da pospremi četvorku u KS iz temelja dosljedno sa karakterom.A još kad SDA osvoji druge opštine i gradove van KS.A Klixaši neće odlučivati o pobjedi SDA.Neki imaju lažne profile na Klixu.Vidio sam na SDP papiru da su dali naređenje nekim svojim članovima da naprave lažne profile na Klixu.Čekam vaše reakcije u novembru kad SDA pobjedi.
blokirani lajkovi , super Sjevernokorejanci.
Omiljena tema botova uhljebljenih u sarajevskim Javnim preduzecima. Nasi vs njihovi. Sve pod krinkom borbe za boljitak gradjana.
Ukucajte u pretrazivacu:" unemployment rate by country". Zvanicno smo prestigli Namibiju, dugogodisnjeg rivala i smjestili se na prvo mjesto u svijetu po nezaposlenosti.
,,Vlada KS utvrdila dopune korona-zakona: Omogućena isplata dijela plata za juni i juli.. Da niste poranili , oktobar samo što nije prošao.
Eh daVdimo botove koji su uhljebljeni, i one koji se nadaju da ce biti uhljebljeni ili promovirani na vise mjesto kad njegovi dodju na vlaS te zaposjednu fotelje , sta imaju reci na ovu temu. 🤔
vi ste svoje dokazali na Grasu, dok je fortina blada bila radilo se nesto ovo je sve predizborna suplja...
@jaNisamOdavde99 fortina vlada kupila trolebise od 150.000 za milion i pol.
@brcanija dokaz?