Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je bila bezobrazna odluka.Mi smo morali uzimati kupone a radnici GRASA su dobijali pare za prevoz .Bas jadno.Ali oni su se sigurno vozili besplatno u javnom prevozu.Njih revizori sigurno ne gnjave.
@Karaula znači još gore, voze se besplatno bez ikakvih problema.
Mislim da je ovo najava ukidanja monopola koji je GRAS imao.I to je njihov definitivni kraj.
Kad ne bude tramvaj smrdio na fekalije, onda cu pomisliti o kupovini kupona. Da ne pricamo od starih tramvaja, do klošarskih revizora.
prvi pravi potez ka unistenju grasa bravo
jesu ovo kuponi u LAVORU....zalosna vam majka ...ja se najezio kad ugledah sliku
Umjesto autoputa napraviti podzemnu željeznicu
Nema hoces, neces...evo ti kupon iako ti ne treba jer ne ides GRASOM. Super, konacno.
🚱🚱🚱🚱🚱🚱🚱🚱 NESPOSOBNI ODLUCUJU ..☝️
Opet nesposobna vlast pokusava nesto da grijesi ima li kraja ...? Nema ...! Nesposobna vlast neeeee znaaaaaaa jadni ne znaaaaa juuuuuuuuuu .☝️☔️☔️☔️🚱🚱🚱🚱🚱🚱🚱🚱🚱🚱🚱🚱🚱🚱🚱🚱☔️
Priprema za privatizaciju po, u Bosni i Hercegovni, dobro poznatoj, efektivnoj i uspješnoj taktici, razjebi do bola i prodaj za marke pola...
Dokaz da je Vlada digla ruke od GRASa. Vrijeme je bilo da se promijeni sistem poslovanja, jer ovaj ocito vode ne pije. Al na sta ce ovo izac sa ovom garniturom pametnih glava u Vladi, vidjet cemo.
RIP Gras
I bila je suluda odluka da se moraju kupovati, pa su karte ilegalno prodavali. Svako bira kako će na posao, niti KS treba praviti humanitarne akcije pomoći. Dosta preljevanja iz jedne posude u drugu.
Prva bi valjda mjera reorganizacije GRASA bila davanje otkaza tehnoloskom visku losih higijenskih standarda i nepostojeceg bontona te zadrzati radnike, koji su pokazali da zasluzuju biti na toj poziciji. Ruralizacija Sarajeva mora prestati jer vec sada je 5 do 12 i trebat ce godinama da grad postane napokon grad. Pored toga. Stop mitingu Hitloganu!