Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok zagadjenje traje tad se i prica o tome a cim malo vjetar puse odma' se usutimo a o proljecu, ljetu i jeseni da i ne pricam.
pa šta ću pričat o nečem čega nema
Koji glupani i amateri???Ili su samo dosljaci?U Sarajevu je,svih mojih 55 g zivota,magla i smog.I kad sam bila dijete a i sada,sve isto.Tada skoro nije ni bilo auta.To ne zavisi od auta glupani glupi.Sarajevo je u kotlini.Vratite se u svoje Rogatice,Kukavice,Rudo,Nevesinje,Gracanicu,Pristinu i ostale vikojebine,pa tamo filozofirajte.
A tvoji odakle su?
Sada se život odvija bez upozorenja
još malo pa će vidimo jel opala.
A to što smo se već naudisali ovog smrada nikome ništa. MRŠŠŠŠ
I hvala im na poduzetim mjerama!!!!
Sve nase krize pocinju i zavrsavaju se u dzamijama, crkvama, manastirima, naucnoj fantastici, sreci, nesreci, zahvaljujuci Velikom Manituu, guruu, sihrama, wodoo magiji. Narod i vodje su tu da amin-aju, ibrete se, kunu se, ispijaju kahve.
@Tvrtkov Bit će bolje, bit će bolje, ovo nas omnipotentna bića testiraju
Koje su ovo budale ... Do naredne epizode upozorenja ... Strpite se ...
Kako nova vlada rastjera smog
vlada ks ima podrsu ,,sarajlija,,i molio bih ih da ne nasijedaju na glupstima sda bolesnika o zagadjivanju automobilima manjih euro standarda kao oni sto su vodu zavrtali (metod jna i sds a),nek prvo urade inspekciju kvaliteta goriva na pumpama i nek podnesu krivicne prijave protiv nacelnika opstina ilidza,n.grad,n.sarajevo i centar zbog ,,divlje gradnje,,jer neko mora kad tad odgovarat ovo je zlocin
Šokira me ovaj čist zrak. Moradoh se na auspuh nakačiti, sebi da dođem
Riješili za dva dana...svaka čast.
Daj ba smiješni ste
bravo vlada samo vako nastavite bolji ste od sda doslja
Ženo daj one flaše opet. Smracilo se a evo i nema vise opasnosti.