Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahahahaha
Nisu ovo nikakve mjere. Mjere su jake subvencije za gas i zabrana uglja u Sarajevu.
Nemojte se zahebavat nego ukinite loženje koje uzrokuje
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ako ste vi normalni! Pa auta sa euro 3 ne ucestvuju ni 10% u ukupnom zagađenju zimi. Jedna kuća koja loži parket ili drugi otpad zagadi više od svih golfova
Sad će proljeće.
nesposobni ste .. priznajte!
On line nastava...ali pod hitno! Domovi zdravlja su prepuni djece...Djeca trebaju "na zrak" (selo, planina...bilo gdje van Sarajeva)
...a Vlada KS je mogla donijeti i odliku da na glavi nosimo rogove (ko Vikinzi)...jednak bi ucinak bio na smanjenje zagadjenja...kao i ova donesena mjera.
Škoda felicija dizel 2000g., evo hoću limariju da radim i vozam za ubuduće. Dajte nam da bez nameta uvozimo bolja vozila! Dadneš staro vozilo, uvezeš novije bez carina i poreza.
PROTESTI BAGRO PROTESTI
Elem, ništa...
Pocrka smo!
Sarajevo najzagađeniji grad na svijetu, a Konaković, Nikšić i Forto sve su dali protivnicima BiH kako bi ih uzeli u koaliciju. Ništa nisu žalili, pa ni BiH samo da se dokopaju vlasti i budžetskih sredstava za sebe i svoje stranačke kolege. Bolesni likovi za vlast, spremni su isporučiti i državni suverenitet samo da ostanu u vlasti i pozicijama moći, iako realno nemaju kapacitet da vode manju mjesnu zajednicu. Obit će im se o glavu servilnost, podaništvo i predaje interesa BiH.
Sarajevo propada, gaženje pješaka, ubistva, ranjavanja, pucnjave, paljevine, razbojništva, nasilnička ponašanja, dilanje droge, teške krađe, zimi zagadjenost zraka, nikakv odvoz smeća, izrupane ulice, neredovan gradski prevoz, prljave ulice, parkovi, neuređena atobuska stajališta, grad tone u sivilo, bez ikakve perspektive, dok kantonalni oci SDP/NS/NIP šenlučili po Dubaiju, zadužuju narod i kritikuju druge ne osvrćući se na probleme naroda. Najgora Vlada KS ikada.
Izdali uzbunu ili upozorenje za smog u glavnom gradu BIH i u nekim opcinama i tjt zasto se ne pokrene postupak o razresenju ovog tipa problema za sva vremena
Jedan moj komsija vozi Audi A6 sa euro6 motorom al zato iz dimnjaka bugija zuto smeđe boje. Ja cirkusa mati mila 😂
Samo da znate nemogu vam nista ako vozite auta ispod euro 3 norme svaka kazna se obori na sudu tako da je ovo 🤣🤣🤣🤣
Cirkus
Zaustavite cumurase, dokle vise cadze
kako da ne,ima da ga gasam samo tako na euro 3