Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada je moja majka trebala specijalisti, prije nekoliko godina, svi su joj rekli samo nemoj Mesihoviću ...................................................................i čovjek pametno radi, kada nisam stručnjak ja odoh u politiku
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah to da se zamažu narodu oči, naumila je jedna od vladajućih porodica da ovu neznalicu postavi za to radno mjesto i džaba je vama. OVO JE PRIVATNA DRŽAVA NEKOLIKO PORODICA.
U uredjenoj drzavi ovaj alkos bi u najboljem slucaju bio doktor pod nadzorom pretpostavjenog 24/7.
Koja borba za ovu funkciju..
Sebija je definitivno pravi izbor, drago mi je :D em edukovana em ima iskustva, pa ono, krajnje je vrijeme da se počnu dovoditi sposobni hahaha
A u BiH ima sigurno sposobnih osoba, bar malo, ima ih što su otišli u inostranstvo koliko hoćeš ali ovdje uspijeva stranačka kurva ili familija i njima je u cilju da stručni odu iz države praviti karijere po, primjerice Švedskoj.
Mesihovic je profesionalac I doktor svoje struke, a vlada SDA zeli da Izetbegovici I ovdje udju. e necete bagro ! Rusmire (Y)
profesionalac hahahahaha ne provaljuj se
Navalite SDA jurišnici, trebate pridobiti javnost da Bakirova draga postane direktorica, to joj je dragi obećao. Ne znam kakve predispozicije ima Izetbegovićka. Ne interesuje me ni ovaj izabrani, ali bolji je od Predsjednice.
zasto.se ovaj ne zove Turksmir nego Rusksmir o.O
-Refresh.