Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
davno je o GRASU odluceno
Imali iko sliku veleljepnog naselja za ARape koje će niknuti na mjestu sadašnjeg Grasa ?? Ipak se toliko naselje ne može projektovati preko noći, a izgradnja treba da krene čim Gras ode pod stečaj, a bilo bi vrlo nezgodno po SDA da to bude neposredno pred izbore !
Saobraćajni Konzum.
DREAM TEAM: IZMETBEGOVIĆ, PENIS PIZDIĆ, FADIL OPROSTI GOVNALIĆ, KLOKANOVIĆ I SEBI-JA KAO CENTAR!! DREAM TEAM ZA UPROPASTITI SVE!!!
Ma nemozes ti od SDA nista opet ce oni svog nekog brdzu uvaliti. Bakirovi ljudi su ga i unistili. Kaze neki dan 50.000 krvni zrnaca zaposlio.
a ViK?
Privatizovati podhitno!
A tebe odakle si sljego balvane jedan...
@rajvosarajlija Cim tako reagujes,smatram da si jos jedan besposleni seljacki sandzo koji guli ovu firmu platama koju ne zarađujete.Klocu nerentabilni.
Ja miskim da je ovaj GRAS jedna od glavnih praonica PRLJAVOG vesa vladajuce strukture
sredio vam konakovic stanje, al pravo. kao i vodu sto je sredio
dug GRAS-a iznosi blizu 120 miliona KM... ko je kriv NIKO, ko ce odgovarati..NIKO prodajte i GRAS.."najboljem ponudjacu za 1KM"... Navikli smo..?!
Ja kad dugujem banci 15KM, 6 puta me zovu u dva dana, da provjere kada cu uplatiti dug..prijete policijom, sudom, prinudnom naplatom..kamatama... Ovi debili duguju 120 miliona...pa zasto NIKO nije reagovao kada je taj dug bio 100.000 a ne cekali da se toliko zaduze?!
žarili ste i palili, 16-17 radnika na jedan autobus u prosjeku, znaci jedan autobus i pun je radnika odnosno uhljebasa, citave familije rade jos ste bahati, mamu li vam
Ne laj jb ti sebi kevu...
@rajvosarajlija neka neka sekirajte se sad
jedina firma koju mi ne bi bilo zao rasformirati i sve na biro poslati zbog bahatosti, ucjenjivanja i ostalog, a vjerujte mi mekog sam srca dusa od covjeka
GRAS je potrebno ukinuti komplet. Cjelokupni saobracaj dati na upravljanje privatnim firmama. Prije toga odrediti matricu za racunanje cijene karata. I vidjet ces miline.
Imali iko sliku veleljepnog naselja za ARape koje će niknuti na mjestu sadašnjeg Grasa ?? Ipak se toliko naselje ne može projektovati preko noći, a izgradnja treba da krene čim Gras ode pod stečaj, a bilo bi vrlo nezgodno po SDA da to bude neposredno pred izbore !
Ja bih postavio Sebiju Izetbegovič za Direktora, ako vas ona ne spasi i ne uvede red i ne napravi uštede i otjera neradnike, onda nema vam spasa.
LEX "GRAS" hahah
Agonija oko GRAS-a traje godinama, nemože se naći uspješan menadžer da pokrene firmu i normalizuje stanje .jedino i pravo riješenje je da se na čelo firme postavi dosadašnji direktor JKKP"RAD " #Babić Selim# već je dokazao da je uspješan i treba ga iskoristiti da popravi stanje u GRAS-u- premijeru imaš prijedlog pa razmisli
Ako je suditi po dosadašnjim rezultatima, 100% si u pravu.
Nema tog u galaksiji koji bi pokreno gras sa ovakvim nacinom naplate,ko shvata shvata ko ne shvata nek se prvo malo informise kako sta hoda a ne da laprda ovuda o nekakvim otpustanjima i privatizacijama....
gras treba kupiti jos trola jucer sam je 15 minuta cekao