Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evropa zatvorila granice a u BiH 100000 izbjeglica, musliman sam, treba pomagati ljudima i pomoci im ali pogledajte prvo o kakvim ljudima se radi, svakom vjerniku bujrum a ljudima koji samo idu na zor bez ikakvih principa NE, evropa zatvorila granice hajte u BiH koliko je bosnjo samo glup, ljude treba zbrinuti ali potegnuti pitanje zasto evropa neda da iko prodje pa svaka zemlja d aprimi po 1000 ne bi se ni primijetilo...
Kada EU odobri sredstva za zbrinjavanje većem entitetu, manji entitet, tj. Mile će tražiti dio, siguran sam. Ove nam zločinačke komšije nemaju ni časti ni obraza......
Pokazite Bosnjaci sada svoj merhametluk. Kritizirate krscane, Orbana i ostale.... Evo Vam prilika da ih ugostite u svojim kucama, svoju - kako Vi kazete- bracu po vjeri??!!Sramota je ako ih ne primite a i Ramazan je tj. Sveti mjesec!!!!!
@c0picopp Veceras cu da se napijem u njihovo ime :)
Šest marki šator, kupljen kod Kineza.....Bas se Bakir i sarajevo razbacalo
Ajde neka mi neko obajsni razliku izmedu Srbina, Cigana i Migranta
Ajde neka mi neko obajsni razliku izmedu Srbina, Cigana i Migranta
Ima na Poljinama praznih kuća.
@demosten Ima nasih ljudi koje treba zbrinuti... nana i deda bez penzije pun grad jebli vas migranti...
Govorniče ne prećeravaj. Ima vakif nekih naselja u Hadžićima pa će tamo ima i pripremenlejna kasarna u Rajlovcu sve je odavno isplanirano pripremljeno i organizaovano DA ZARADI NA NJIMA OD NAŠIH PARA ! A da hadžija ostavi željne arape same sa željnom Sebijom u VLASTITIOJ KUĆI NE DOLAZI U OBZIR !
Folovi. Refaju se izmedju sebe dok nekome glava ne zaplati