Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Sarajevo redukcija ko nemaju para a vamo da se sređuju korita.. Ma veš mašina je čudo " za pranje" ...
Kad će biti raspisani tenderi za najpovoljnije izvođače navedenih poslova i gdje će se moći vidjeti financijska konstrukcija te utrošak novčanih sredstava po stavkama.
Vlada je osigurala i 13 miliona iz trezorskih zapisa za izgradnju šesterosjednog lifta na Bjelašnivi vlasnicima privatnih gotela, koji imaju zadatak da u njih utuše pare bez projekla i da ubiru profit na arapaima koji ćče doći. A uz korito rijeka em voda hem zemlkja hem ARapi zainteresovani, hem ih HAsan Čengić dovodi na svoj aerdorom ! BIZNIS DO JAJAm samo gdje su obična raja ?? Mensečini biće BELAJA !
Kakve otpadne vode, nemamo pitke vode da bi otpadnu napravili...