Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Vlada KS!!!
Predstava za narod,a supljaza
A sto ftv ne prenosi sjednice parlamenta?!?...Ti koznu norgilu dudlas i kritikujes
Najbolja vlada ikada, ali u smislu propagande!
Čuj javna sjednica povodom toga. Pa brate to treba da bude tajna sjednica u prisustvu tužitelja i redom a ne ovako praviti predtsavu za javnost, ali ako ništa drugo aferim za reklamu, ova vlast se baš dobro reklamira.
Dolaskom SDA na vlast sva Javna preduzeća i Ustanove su postala LEGLO KORUPCIJE, KRIMINALA, NEPOTIZMA, STRANAČKE BLAGAJNE.........A kako posluju i kako su organizovane, za mnoga JP i Ustanove bi se moglo reći da su PRIVATNA !!!
šestorko pazi, mogli bi vas tužilaštvo početi "obrađivati" što radite njihov posao.
Sestorka je nastavila istim stazama. Svaki konkurs se zna ko ce biti primljen, Smijesni su.
Svaka čast,neka se zna da je nas unistila lopovska SDA,više nego cijeli prokleti raz
@zlatniescajg rat
@zlatniescajg A hajd evo jedno neutralno pitanje za ljude iz Sarajeva, zar nije Sarajevo sada ljepše, izgrađenije i uređenije nego ikad i pored razaranja koji je preživjelo tokom rata.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)