Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajte nekog direktora koji je rođen u sda
Direktor osnovne škole u Semizovcu nije član SDA.
@Netixba neces ni vidjeti to nikad
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo dvije, ako je zbog korupcije ništa niste uradili dok ne uhapsite 100 i onda procesuirate.
Ako kome treba diploma ima kod Muje Fiše (ministar za saobracaj kantona sarajevo) On je bio konduktrer u Centrotransu a za tri godine magistriro i necete vjerovati doktoriraooo. Sad i predaje na Kobiljaci (Fakultet u Travniku).Svojoj zeni namoto diplomu i peti dan u mandatu zaposlio je u KJKP RAD.To je jedino za svog mandata uradio. Dino kad je došao kaze imamo visokomoralnu i ekspeditivnu vladu.FUJ...Fuj....
Nemojte samo dirati ove iz SDA kod njih nema korupcije.
zar korupcija nije krivicno djelo!? kakva smjena, ako se dokaze sud,pa robija sda kadra
OPET CE DOCI NECIJI PODOBNJAK IZ OSINJAKA SDA...
bem ti zivot ko nas predstavlja sve go primitivac nesposobni...
A ko ce cuvati cuvare koji su puno gori i mnogo veci lopovi od nekih direktorcica? Premijer u misiji smjenjivanja direktora, to nije problem ali kako popraviti stanje u firmama gdje je doslo do smjene E TO JE PROBLEM PREMIJERU nista nisi popravio: -Gras -Zdravstvo -Vodovod u gradu -Turisticku zajednicu -Borbu protiv korupcije .... Nista ama bas nista! Davno je proslo vrijeme za tvoju smjenu, nazalost! Ukrao si nam vrijeme zarad tvoga dzepa.
I neka neko kaze da ne postoji pravda
Uredu, pozdravljam smjenu direktora. Ali gdje je tu pokretanje odgovornosti? Pa valjda bi trebao snositi i neke sankcije osim smjene. Možeš uništiti jedno državno preduzeće i pronevjeriti stotine miliona maraka, ljudi te smjene i ništa se ne dalje ne dešava. Nevjerovatno!
Pozli mi od ovog Konakovica.
A sindikat???
Korištenje tzv borbe protiv korupcije za ostvarivanje političkih imenovanja u školstvu...fuj...najveći lopovi viču uhvatite lopova...
Ufffff, eto vi niste znali prije da ima korupcije
Ima li išta da ovaj čovjek uradi a da valja? Smijeni direktore zbog korupcije, ne valja. Ostavi ih na pozicijama, ne valja. Smijeni nadzorni odbor vodovoda, ne valja. Ostavi ih, opet ne valja. Ja nisam iz KS, ali sigurno je ovaj čovjek pozitivno osvježenje za BH politicku scenu.
Kadija ti sudi kadija te tuzi, glavno pravilo SDA.