Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je ukrala i temelje iz ZOI 84....kuda prođe SDA opanak tu ni trava više ne niče
Dunjalucki,idi bolan spavaj...izblamiro si se danas za narednu godinu...odmori malo,sine...
Godinjak i on su na EYOF-u glavni i odgovorni za sve, i dobro i loše! Vama će odgovarati jer je srbomrzac. Išlo je do te mjere da je na jakni EYOF izbrisao naziv Istočno Sarajevo. Iako je srbomrzac, već je počeo ljevnaiću na Jahorini da se uvlači, kako bi naučio tajne " kako klepiti milione, a da pričaju kako si sposoban"!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nema te korone ni rata koja ce parazite zaustaviti u borbi za fotelje i guzovaču, BiH posljednji raj na zemlji za uhljebe,ublehaše,, Moj narode do kada ćeš pokazivati da si stoka na putu do KLAONICE
Šta bi po tebi trebalo ostaviti preduzeca bez uprave da bi ti bio zadovoljan?
Bitna su imenovanja,jebes narod,to je tako,ko god dosao da vlada.Samo postoje nijanse,al kad bolje se razmisli ,mi kao narodi,bolje i ne zasluzujemo.
jedan jako sposoban covjek. svaka cast Jasmine
nip je odavno zaposlio familiju svojih clanova po ZOIu
Svaka čast! Nahid je čestit i uspješan čovjek. Skijaš koji voli naše planine a dobro zna kako pravo svjetsko skijalište treba da izgleda i funkcioniše. Ovo je veliki korak naprijed. Ni on ni Jasmin ni Sanela nisu tu zbog novca i to je jako bitno!
Ovi u ZOI_u se ko na FILMSKOJ TRACI SMJENJUJU !!! A ZOI sve dublje TONE !!!
Sad ste to našli pored ovoliko posla, korona kriminal pucnjave droge lmaloljetnici vam policiju gaze. Vi našli da uhljebljujete neke vaše. Svete slagali u najavi sve .
Postavili covjeka koji nema dana iskustva u javnom sektoru i cijeli zivot je šef nekoliko ljudi u svom avalonu teretani? Opet minus cetvorke.
nemas ti pojma lik je menadzer i po, licnonga ne volim, ali je sposoban za 10. magoda koji je bio super je za njega treca liga zapad
Četvorci su bitne samo fotelje!! Ko god zna stanje Zoi 84 zna da je čovjek koga su smijenili bio najbolji direktor u post ratnom periodu!!
Taj sto ga spominjes jedva da je isplatio placu za februar a sezona jos nije zavrsila. Oko 4 miliona se slilo na racun firme a on nema para za place. Ne moze bolji biti.
E neces ti vise krasti sad ce malo nasi ha ya sjasi Kurta da jebe Murta
ČEMER, jedna naša fina riječ, neprevodiva na druge jezike
nemojte biti kao i oni prije vas..trazite strucne ljude koji nisu ni u jednoj stranci a ne podobne ..ko je za motike neka ide kopat a ko je za upravljanja neka upravlja...posao treba dati svima samo prema kvalifikacijama...demokratizujte se i nemojte ici stopama tih prije vas..nista onda nismo postigli
Nadam se da ce napraviti reorganizaciju, otpustiti 30% dzabalebarosa i zaposliti osoblje koje zna red a hoce da radi
Ministarstvo privrede nam vodi DIF-ovac kao i opcinu Ilidza a i stranacki sef im je DIF-ovac. Profesori fizickog u novom zanimanju - jeftino politikanstvo
Tito bravar
Samo se vi jeb... a gradjani vam umiru.