Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu danas, jer im je malo. Vjerovatno će ići na mnogo veću cijenu, kupuju vrijeme, dok ne stegne mraz.
zašto me ovo ne čudi? nesposobnjakovići jedni!
Zlatko Petrović je propustio ovo da uradi i kad je voda u pitanju, nego na "huj-haj" proveo ono što su mu u vodovodu pristrasno servirali, sve po džepu građani i to onih koji redovno plaćaju. Upravo nezavisni (ako takvi postoje) eksperti treba da izvrše kompletne analize poslovanja u tim (javnim) preduzećima, visoke troškove na primanja viška (ne)uposlenih, kao i ostale troškove koji se bog zna kako iskazuju, a koriste se za privatne i druge neopravdane svrhe.
vlada ks nas je dovoljno unistila povukla unazad!! zar se nesto drugo ocekuje od sda-sdu vlade?
Expertno se ništa neće deseti.. Oni koji i do sada neplaćaju Toplane neće i dalje a ovi koji plaćaju će pokušati popraviti Budžet da ovi u Toplanama ne moraju baš toliko sebi uskratiti iznos neto plaća. Sramotno je da direktor Toplana kaže kako će smanjiti neto plaća i sebi i ostalima a u isto vijeme kao da su rudari povečat će Topli obrok na max dopušteni po kolektivnom ugovor ( 400,00 KM).. Pa sada uzmite i računajte ... Jedu kao da su rudari a kada udješ da platiš lik na šalteru razgovara sa mamom na mob i sam ti klimne glavom i uzme pare.... A kada kažete da vam uvedu kalolimetar onda čekate 4 mjeseca jer tobože ne mogu oni to tek tako i platite 400 KM. MA FUJ.....
Zar uopste moraju povecati cijenu grijanja ?!
Ne znam kako ih nije sramota uopste razmatrati ovo pitanje.Eksperti jedino ekspertno znaju puniti svoje dzepove.