Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A saglasnost da ponekad operete tramvajska stajališta i da pokupite smeće iz njih?
@CikaJovo - pa tu ti je zapošljeno jato meteora, ko zna odkuda su sve pali, a za dobru cijenu po radnom mjestu!
Kakva sanacija pruge? Stare? Novu prugu, KOMPLETNU i rahat 50 godina. Od Skenderije preko Barscarsije i BBI sve do Alipasine dzamije oko i izmedju pruge poloziti granitne kocke.
GRAS prebaciti u Hrasnicu, prodati zemljiste i za taj novac kupiti nove tramvaje i rahat 30 godina. Nista ne znate da napravite kako treba
@SlucajZornic - pa predloženo je prije posljednje rekonstrukcije! Sda ni da čuje. To što su zabrljali u Gradu, a šta li su sve uradili u Hrasnici i bivšem Famosu? Taj potez bi potpuno preokrenuo situaciju u GRAS-u. No dušmani građana Sarajeva SDA i njeni sateliti nedadoše - nije im išlo u korist!
Ma jasta ulazite u propalo poduzece ... Jod da ga hoce privatizivati vise ..
Operite stakla na stanicama i kupite smece primitivci!
Sarajevo da nije dobilo olimpijadu,a za to se izdvajalo iz cijele bivse drzave,ne bi bilo nista bolje od Kaknja,u smislu infrastrukture kompletne ne bi bilo gasifikacije,trolejbusa,stanova novih,sanacije vodo i elektro mreze,tako da je gradska vlast uprkos donacijama silnim,pokazala unazad 20-tak godina da je nesposobna da bilo sta napravi,pa cak ni one elementarne stvari da bi grad zivio uopste.
Pruga ide do Hrasnice, a za 46 miliona na mjestu trmavjaske remize niče veljeljbni psolovno stambeni kompleks za Turke !
...jer prema njegovim riječima, pruga nije u najboljem stanju. Fišo, koliko je potrošeno za rekonstrukciju prije par godina. Kako te nije sramota - šine nisu trajale ni deset godina! A sada opet 46 mil. KM. Neko će se dobro opariti ponovo i na istu foru. Jah!
Treba SIPA i Drzavno tuz. da ispita sta se desilo sa predmetom Terovica! To je organizovani kriminal!
Sta ovdje radi Terovic kriminalac??? Zar on zbog ZOI nije u zatvoru? Svasta! Sta bi sa prijavom i visemilionskim ugovorom koji je ...?
Također bit će uvezana kompletna optika duž tramvajske pruge i to je projekat koji će biti uvod da se formira direkcija za javni prijevoz putnika....."optika" ce biti uvod da se formira direkcija???
Direkcija za javni prevoz putnika, nadala eto radnih mjesta za stranačke uhljebe.
Da li će se ljudima koji rade u institucijama KSarajevo i dalje oduzimati od plate novac za mjesečni kupon?
Direkcija za javni prevoz putnika. Masala, eto radnih mjesta za stranačke uhljebe.
Ovaj,,Krimos,,iz Hadzica i tramvaji 😁
Bas me zanima na sta ce da lici zatvorena stanica Otoka npr...pa ujutro tu zuna biti preko 200 ljudi
Otpisi 1/2 koji su bez karte.Ne izmisljamo mi nista novo ovo se koristi u svijetu odavno
@Fingirano ne kazem ja da ne treba, nego da ce biti zanimljivo...i 90% ljudi ima mjesecu, ne budi lud