Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino! Drago me je za sve koji će se zaposliti i iskoristiti kredit koji nam je odobren za socijalne svrhe. Sve je kod nas na kredit! Zanima me kako su odabirani poslodavci? Da li se išlo po stranačkoj i rodbinskoj liniji? Pare se vrte, pa bi me iznenadilo da je sve išlo pošteno! :)))))
Vlada KS nesto uradila, prosto ne mogu da vjerujem ...
Vise su pricali, nego sto su radili!
Zato kisa ponovo pada, a i snijeg.
BAr nam ovi zavodi rade posao kako treba, nikada vise nije bilo programa o zaposljavanju
A uskoro ga nece biti ponovo kad ova nova-stara bagra dodje.
CIlj ovog programa je da se lokalnoj biznis mafiji omogući radna snaga koju će plaćati svi poreski obveznici. Pustite ekonomiju da se razvija sama od sebe, vi spriječavajte pljačku i kriminal i da se ne mora davat 20KM za atest koji se i ne uradi a dobije papir.