Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li Dino u tom budzetu ikakvih para da se koja zgrada napravi,,,dosta nam je vise parkinga po gradu,,,koji ste idioti,pogledajte nam samo Domova zdravlja nema se gdje parkirati vozilo Hitne pomoci a kamoli da se parkira pacijent koji su zaista bolesni ili invalidi,,,ZALOSNO MOJ KONAKOVICU,IZDAJETE DOZVOLE ZA ZGRADURINE KOJE NICU KAO PECURKE,,,
kako to da pored 800 miliona u budzetu ne mozete da popravite vodovod i gradski prevoz???
Ne tako davno ( prije 5 godina) ovaj isti budzet u brcko dustriktu je bio 365.000.000 KM. Da dobro ste procitali 365 miliona KM. Za grad koji broji nepunih 90.000 stanovnika, da su trecinu usmjerili u ekonomiju do sad bi bili Hong Kong.
Hadzija jeli ista od ovog usmjereno za beskucnike da se nesmrzavaju vani po ovoj zimi
Jel ovo 769 Milliona!???
oko 56% buudzeta ide na zdravstvenu zastitu.
@Mehdi07 kako nema?