Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
do kad ce kantonalni ministri imati plate preko 4miljee..federalni 5milja a VM-a preko 5milja?do kad cete pishatii po nama?? do kad cemo sutjeti i trpitiiii??
Ako je omladina sa Biroa i ona koja je zasluzila biti zaposlena podrzavam
Prijedlog: U Izbornom zakonu BiH uvesti odredbu koja glasi: "Šest mjeseci prije zakazanog datuma održavanja izbora u Bosni i Hercegovini, raspisanih od strane CIK-a, zabranjene su sve aktivnosti vladajuće većine na svim nivoima vlasti u BiH koje bi mogle dovesti do ugrožavanja i potkopavanja demokratskog izbornog procesa u BiH, uključujući prijem novih državnih službenika, namještenika, i imenovanje nosilaca funkcija u organima javne uprave i/ili upravnim organizacijama u BiH.
Auuuuu evo glasovaaaaaaa
Sad ste se sjetili zapošljavat kad je 80% države otišlo vani.
a sta ce ovi koji imaju vise od 35?....javno uhljebljavanje
Ovi programi su samo za sirotinju ... MENSURA ZUKA U 50 METARA ZAPOSLILA DVA SINA Mensura Zuka, izvršni direktor za pravne poslove u JP Elektroprivreda BiH pored sina Amira Zuka kojeg je mimo zakona i sa sumnjivom diplomom zaposlila u JP Elektroprivreda BiH, zaposlila je i svoga drugog sina Mahira Zuka u PIO/MIO u Službu financija na Socijalnom u Sarajevu, preko puta kompanije JP Elektroprivreda BiH na udaljenosti od samo 50 metara. https://www.youtube.com/watch?v=YwRN6FGT8yU
Istina Za lijeka im trebalo eto
Bingo trlja dlanove...patriotski naravno