Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Korona neće ubiti BH ekonomiju. Ako ovo bude kraj i konačni debakl bosanske ekonomije, ubili su je uhljebi, paraziti, lopovluk, agencije i ministarstva ničega, kantoni i općine, korupcija, namještene javne nabavke, poticaji i povlašteni krediti, kriminalna privatizacija, porezna uprava, visoki porezi i MMF zaduživanja za hranjenje svih navedenih parazita i lopova. Gušenje sposobnih da se hrane podobni, otimanje radnicima za veće koeficijente neradnicima.
@Tama3333 ne moze ubiti nesto sto je davno ubijeno slazem se
Eto sve zemlje pretrpjele ekonomske gubitke jedino u bih uspjeli i uštedjeti u vrijeme corone. Ma nema takvih ekonomista ni Japan.
Postovani premijeru , ustedio Vam je i ministar kulture i sporta tako sto je ukinuo trenazne procese za vise od 1000 djece koja su trenirala razne sportove u Zetri i Skenderiji, aferim
A građani neće vidjeti ni feninga od te uštede. Sve to SDA korumpirani i nepismeni uhljebi potroše na sebe!
Koja ste vi hovna i ubleha,nevjerovatno.
Halo, likovi, ne treba stediti. Treba pogurati firme i ekonomiju. SDA uštedila sebi za izbora. Ne prolazi vam ovaj put. Respiratori i Afera Asim su dovoljni.
Mozda su tušnuli respiratore za 17mil
Nikada litijaši tzv. cetvorke nece prezaliti Sarajevo, da nije SDA podrzala BUDZET, sad bi imali organizovane litije cetvorke po Sarajevu, kao u CG. Drzava je vaznija od prica o kantonalnim vladama maloumnici☝️
@DunjaluckiBarjaktar ajd sima simau i vici vau vau...
misliš sda sbb df I boss
koliko ste tek spržili kad ste toliko "uštedili"
utiša se euforija petokolonasa