Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sabahajrula SDA botovi. Iako je bezveze vijest, ocekujemo negativne komentare na rad vlade. Tek vam je krenula radna sedmica. Da lijepo zaradite platu.
Kralj 😂
@ferhat_80 Pomoz Bog fehrate. Nekad radoncicev bot danas ni sam ne znas gdje bi. Strasna ti je vlada sedmicno samo jedno ubistvo , droga haman na standovima se prodaje, dnevno min 3 pljacke a o reketiranju paljenju radnji i vozila kako ih konakovic naziva mangupima da ne pisemo.
samo vratiti ih nazad
Ova vlada mora čistiti poslije SDA i njihovog ministra Dragana Mektića! Pa logično.
Konakovic otvara sjednicu sa recenicom, Sebija je kriva.
Samo nemojte dozvoliti onoj Bogunicki da prisustvuje danas. Baksuznica sve pokvari pa se omakne pola miliona u đep.
Mozda treba iglasati neki program za migrante od 500 000.
Umjesto da čitamo i gledamo pozitivne SLIKE iz BiH o tome kako je DRŽAVA reagirala i obezbjedila MIGRANTIMA smještaj, ishranu, odjeću, školovanje djece.......već tri godine GLEDAMO nemoć VLASTI da riješi MIGRANTSKU KRIZU !!! NESPOSOBNOST državnih institucija ovu KRIZU još više PRODUBLJUJU i USLOŽNJAVAJU !!!
@ponta60 Nije nesposobnost, nego ih ustvari nije briga, kao i za sve ostalo sta se u drzavi desava
Migrantska kriza traje dvije-tri GODINE !!! Samo sticajem vremenskih okolnosti ove godine do sada nije bilo SNIJEGA i niskih TEMPERATURA !!! A vlada KS tek sad RAZGOVARA o migrantskoj KRIZI i SMJEŠTAJU !!! To ti je POKAZATELJ u kakvom je STANJU država i kako se REAGIRA i RJEŠAVAJU KRIZNE SITUACIJE !!!
Studenti u Sarajevu ne znaju šta žele: Najavljeni masovni protesti odgođeni http://www.klix.ba/clanak/140916098 ne talasaj sine ? mrš
Vlada KS-a je više radila nego sve ostale zajedno i to transparentno 👍!
Sretno i pametno,kao i dosad.
nejra dizdarevic onako pokvareno uhljebi sestru u RAD znajuci da joj Nasa stranka nece nista posto im ta ruka pravo treba u KS
Bolih njih ona stvar za migrante.. cim su oni njima dozvolili da slobodno hodaju ulicama grada. Treba da ih bude sramota i stid.
nesto su se usutili vezano za nejru dizdarevic koja je uhljebila sestru u RAD iako joj se stranka striktno zalaze protiv toga