Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ide bosna naprijed.jučer sam sve sijalice klasične sa led sijalicama izmjenio.u pitanju je trosoban stan.ušteda 300 km.taman za cigara.dobra ušteda.5 godina 1500 km.
japanci nam obnavljaju skole,a mi imamo novca za vjerske objekte., sramota
Neka i uzvušeni nagradi dobrotom! A naše političke stranke neka se ogledaju
Domo arigatogozaimashita :)
Jedan prelijep gest
koja smo mi fukara. 20 godina nakon rata još uvijek živimo od sadake. ali, domo arigato!
@KSAlovac ti si prolupao. molim te da mi se više ne obraćaš!
Hvala Japanu, velikim prijateljima BiH
ovo je zaista prijateljska zemlja BiH, pomazu gdje mogu, a ne uplicu se nigdje u politiku.....ne prave razlike nikakve.......vaka cast Japan :):)
Jbt, preko bijela svijeta daju donacije, bez bilo kakvog interesa... i kaže dobri muslimani, kršćani, jevereji... čini mi se da su japanci jedini ispravan narod na cijeloj planeti...
Kontaju da volimo japansku kulturu kada vide ove nindže po ulicama he he