Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ccc da nam 22 godine poslije rata trebaju donacije, i to za skole... pored ukupnog budzeta od nekoliko milijardi. Al dok se namire uhljebi, dok i pisljivi nacelnik opstine ima vozaca, dok se isplati "bijeli hljeb"... pa onda djeca, kad dodju na red.
HELPPP, HELPPP, HELPPPPPPPP
@bicekrvi Vaši su sve prodali što je vrijedilo i sad vam samo ostaje da slavite praznik "nepostojeće" države i nadate se nekom otcjepljenju. Do sad ste se jedino od pameti otcijepili.
Zao mi je samo sto djeca nece od toga nista vidjeti. Uradit ce po par sitnica, i novac ce jednostavno nestati! Ja neznam dal je do mene, al ja vise nikom ne vjerujem, za mene su postali svi lopovi, bez obzira na instituciju o kojoj se radi!
To za Japan si potpuno u pravu, sjecam se njihovih buseva sto su odma poslije rata donirali grasu. Sjecam se i onih crtica sto su prikazivali na kantonalnoj, sa naglaskom na pocetku DJECI BIH OD VLADE JAPANA😀
SVAKA CAST JAPANU...A STA NAM TREBAJU DONACIJE NAKON PREKO 20 GODINA AGRESIJE SRBIJE NA NAS...VALJDA BI TREBALO IMATI DOVOLJNO ZA SKOLE I ZA DJECU.....TO NAM JE BUDUCNOST.....
Zato je meni Japan na pravom mjestu.
Sta ce sa 268 000 pa prozore nemogu zamjeniti za te pare.. a cicija hehe salim se naravno.. hvala kinezima jos jednom..
I onda dođu premijer i ministar fizičkog i kažu "mi smo uspjeli, mi smo napravili, mi smo obezbijedili, mi, mi, mi" a ne znaju prijaviti ni lični porezni list, a kamoli šta drugo.
Ovim putem se svakako zahvaljujem vladi Japana a i ujedno molim da ako je ikako moguce da ovim nasim politicarima doniraju kalkve cipove ili diskete da pocnu normalno da rade i razmisljaju i budu u sluzbi drzave i naroda a svakako i da manje kradu
hvala japanu ali vjerujem da bi i njima i nama bilo isplatnije da oni licno to urade, nego da novac daju
HVALA JAPAN.
nece se ta lova zgrijati na racunu skole ni 5 minuta. to ce biti ukradeno
Vrlo je moguce da necemo imati skola za obnovu,jer Japanci ne daju kes lovu,a to nasim politicarima ne odgovara.Znam jednu opcinu u kojoj je jedana donacija propala nisu imali projekat...
nasi politicari hoce lovu. ako donator zeli sam da kupuje cement i gradi nesto nasi politicari to blokiraju.ili ce oni ukrasti ili se nece nista praviti.
HELP HELP, POMOC POMOC