Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Većino svijeta. Donirajte nam novac za uniforme za sve škole, fakultete i generacije koji nisu bili Titovi pioniri niti služili vojsku u BIH i Srbiji. Želimo da smo jednako obučeni kao što i u mnogim zemljama.
Kapa do poda Vladi Japana.
KMEEEEEEE gov7narija balkanska, samo kmečimo, kriv ovaj, kriv onaj! Japan je doživio katarzu i suočio se sa svojim problemom, Amerika je napravila baze kod njih i sad su jedna od najjačih zemalja na svijetu, šalju i doniraju, rade, vrijedni, pedantni dok je balkanski moron uvijek ugrožen bio Srbin, Hrvat, Bošnjak, musliman, kršćanin, ciganin, rom, ateista, agnostik, komunista, fašista, lgbt itd
Koliko su novca ulozili u nas, a ne glume nikakvu bracu za razliku od turaka koji ulazu samo u Izetbegovice.
E da znate dje ste pare dali, bacili bi atomsku bombu
Koja smo mi fukara :) I nakon 20 godina živimo od donacija, kredita...nikada na zelenu granu :)
25 godina
@SVI_MAFIJATE_JBT Tih 5 se podrazumijeva vrijeme "oporavka" od ratnih dešavanja.....normalizacije, kako god hoćeš.....Samo kod nas sve nenormalno :)
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
je li ono plava japanka u pozadini ...