Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Univerzitet u Zenici relevantan otprilike ko Sefik Dzaferovic. To znaju i studenti koji tu studiraju, nek se ne zavaravaju.
Pravite cirkus od Univerziteta, ko je htio dati uslov i preći dalje, dao je, ostali se nadaju političkoj milosti. To je sramno za buduće akademske građane. Ovim postupkom samo umanjujete na vrijednosti svih fakulteta pomenutog univerziteta. Da se razumijemo, ovo ne govorim tek onako, student sam na prilično teškom fakultetu UNZE, sve stoji, samo taj bezuslovni prelazak je nepotreban. Čisto preseravanje, da se može majka hvaliti po komšiluku... Neka nam je Bog na pomoći.
@BudimoRealniBa u TZ su dobili bezuslovni prelazak i neka su. Jer ovdje je situacija takva da ako je profesor loš dan padaš, pojedini nisu htjeli održavati ispite, a onaj ko obnovi plaća punu školarinu. Tako da neka su dobili