Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covic se ne javlja , u dubokoj je zalosti! :)
RS GENOCIDNA TVOREVINA JER ETO 1. PREDSJENIK PA RATNI ZLOCINAC NA DOZIVOTNOJ! -HOCE LI SAMO KOJI PRAVNIK POJASNITI KOJE PRAVNE POSLJEDICE PROIZILAZE IZ OVE PRESUDE PO RS ? JER NJEGOV JE POTPIS NA HILJADAMA DOKUMENATA TE TVOREVINE!
Tudjman vam je sa Karadzicem i Milosevicem dijelio BiH dok su Jastreb i ostali u Vukovaru krvarili. U pamet hrvati
Hrvati bi da operu genocid nad Srbima, Jevrejima i Romima koji su pocinili na podruciju Hrvatske i Bosne svojom propagandom. Ti isti Hrvati, koji su pocinili mnoga zlodjela, poput ubijanja invalida u kolicima, su pred sam kraj rata, kad je sve vec bilo gotovo, poslije ulaska u prazan Mrkonjic Grad, Bosansko Grahovo i par gradica, unistili totalno ta mjesta, sve popalili i devastirali, a u Mrkonjicu su pobili preko 150 staraca, koji nisu htjeli da napuste svoje kuce.
Sa ovime je definirano. RS je genocidna tvorevina stvorena na temeljima ljudskih kostiju. Žao onom tko se ponosi sa time. A svatko tko priziva rat. Neka mu prvo u kuću dođe pa tek onda okolo. R.I.P svim žrtvama tog ludila i pamet u glavu svim preživjelima. Pozdrav Bosni ponosnoj iz Slavonije.
@slavonac_sb A sta je Hrvatska NDHzija, stvorena na srbosjeku (hrvatski izum), klanju Srba, Jevreja i Roma. Lijepo je Zivojin Misic govorio ludom kralju Aleksandru da ne pravi drzavu sa vama, ali ga ona budaletina ne poslusa. Poslije, prvom prilikom ste se okrenuli protiv najblizeg naroda i pobili preko minimum 500.000 Srba. Ponosite li se Hrvati svojim dostignucima.
Muslimanski unitarizam ce odvesti bosanske muslimane u izolaciju
Bogami kod nas ove pickice ne smiju pisnuti. Niko ne smije spomenuti RS.
UZP ili agresija sa genocidnim namjerama u gradovima Prozor , Mostar , G Vakuf Jablanica , Konjic , Stolac ,Čapljina , Ljubuški , Kiseljak , Vitez , Busovača,N.Travnik, Žepče i dr. je neodvojivi dio Tuđmanove , Bobanove politike i njihovih hv i hvo postrojbi.
hahahahahhaahaaa kakav licemjer! juče bio u Neumu sa onim što slavi 9.januar.
Svi ste vi ista goFna....Klempovicu jajaro...debilu maleni,pometi ispred svojih vrata!!!
Sav svijet im se opet posr'o u usta genocidna......i opet ce,i opet ce ako bude srece...hahahaaahahgahahaaaaa
jesam li ja nesta propustio ili se niko iz HDZ BiH nije jos oglasio..kao da nisu ubijani, muceni i Hrvati ...sramno...valjda Covic dogovara sa Dodiko tekst izjave
osudite projekat !
Isti su takvi zločinci generali HB da ne zaboravite.
Pricaju oni koji negiraju UZP 😅 Tragikomedija
Pozdravite i vašeg izaslanika u BiH.
plenkovicu licemjeru!