Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha ja solodarnosti upm
Jadan ti takav sa takvim razmišljanjem, slab si trol
@HrvojeVukicHrvatinic Bivsa braco, Juzni srbi, koji ste sa nama vezali zastave, pa nam zabili noz u ledja, bilo je fino, dok se kralo, sad vise nema sta da se ukrade, osim da Dragan rasproda to zeljezo Romima i ledinu Arapima. Sretan vam put u Njemacku, i obavezno nakon posla, pratite na TV Herceg Bosne petosatno emisiju pokatolicenog srbina Nine Raspudica o hrvatskim kraljevima na bosanskoj zemlji. Kupite onaj Brenin paket iz Granda, nije skupo, ima valjda i vas kanal. Pozdrav iz Santiceve.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jel ovo neka zajebancijaPa mali dioničari -radnici imali 44% iHvatska 12% vlasništva i oni odlučivali o svemu sad ko eto vlada FBIH kriva HAHAHAHAHAHAHAHAHAHPa vlada FBIH nije mgla ni portira postaviti a kamoli isplačivati tolike plate otpremnine nagrade........
Ovi katolibanci i kad izgore na moru okrive Sarajevo, mada intelektualna elita hrvata je pokazala da se oni ne mogu baviti sa bilo čim, raspudić, ljubić, lujanović, šušnjar, krešić, onda oni debili iz SOE, dobro vi išta ikako..
Šta bi ovo - gdje ste bili do sada kada se hapalo - šlapalo šakom, kapom i lopatom? Vlada HNK??? Zapalo vas da pokušate da očistite tragove plačke koju su vam uradili šefovi iz UZP-a? Nemere - sada će tužioci da rade. Prije njih inspekcije koje je odredila Vlada Federacije. Sretno vam bilo lopuže iz HDZ/ UZP-a!
Boli nas ovo izmedzu nogu za vas i vase solidarisnje fašiste usrane
@gooUser1562767074 hahaha 😂😂😂😂 Kakav debil si ti auuuuu 😂😂😂😂😂
Kad ste krali niste zvali Sarajevo
Ukoliko se uz otkazivanje sjednice niste odrekli i dnevnice to nije solidarnost vec dodatni namet istim tim radnicima koji izdvajanjem od svojih plata pune budzet, tj. obezbjedjuju vase plate.
Svaki povod da se ne radi je dobro došao.
Sigurno je da se necete sa radnicima solidarisat sa garancijom da ce HNK pozvati SIPU da izuzme svu dokumentaciju iz Aluminija, EP HB, FEAL-a sredisnjice HDZ-a da se utvrde uzroci zatvaranja
Gospodo radnici iz Aluminija, idete lijepo pred centralu HDZ-a i tamo trazite odgovorne zasto su ispltili preko 100 miliona direktorima i nekim drugim "radnicima" na plate. Zasto je EP HZ HB naplacivala struju 2 puta skuplje nego sto jeste. Necemo se zavaravati... Lijepo pred centralu HDZ-a i tu trazite krivca.
A jeli se vapaj cuo u zagrebu? valjda se u zagrebu trebao cuti vapaj
E cuj kritike Sarajevu a svaka druga sjednica Vlade u Mostaru
A da se solidarišete sljedeći mjesec i pola plate date radnicima aluminijuma??😂😂😂🤣
Ovakva ironija i ponizavanje radnika u cirkusu odkazivanja sjednice HNK umjesto da se solidarisu sa doniranjem bar jedne dnevnice u korist radnika Aluminija za nuzne potrebe kod odlaska u bijeli svijet
otkazali sjednicu,,naplatili dnevnice
Bas trebas biti bezobraz ili s obrazom fapovske gume da krivis Sarajevo. Javno je bilo obajavljeno gdje je sve novac isao. Ugl stoji politika iza toga tj hercegovacki tajkuni. Kako vas nije stid ! ?
@octava https://www.klix.ba/vijesti/bih/kako-su-se-uprave-aluminija-rasipale-novcem-swarovski-nakit-i-200-000-eura-nagrade-za-direktora/181017066