{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vlada HNK: Razriješena upravna vijeća ZZO i Doma u Stocu

F
25.1.2012. u 19:02
0
0
Vlada HNK: Razriješena upravna vijeća ZZO i Doma u Stocu
0
Vlada HNK: Razriješena upravna vijeća ZZO i Doma u Stocu
Mostar (Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com)
Vlada Hercegovačko-neretvanskog kantona na današnjoj sjednici u Mostaru donijela je rješenje o razrješenju Upravnog vijeća Zavoda zdravstvenog osiguranja HNK-a, rješenje o imenovanju privremenog upravnog vijeća, do konačnog imenovanja upravnog vijeća, a najduže 60 dana, te odluku o raspisivanju javnog oglasa za izbor i imenovanje članova upravnog vijeća.
Također, nakon prihvaćanja informacije o ustanovi Dom za socijalno i zdravstvenog zbrinjavanje osoba s invaliditetom i drugih osoba u Stocu, Vlada je prihvatila prijedlog aktivnosti i mjera na prevazilaženju problema u ovoj ustanovi, rješenje o razrješenju upravnog vijeća ustanove, rješenje o imenovanu privremenog upravnog vijeća, do konačnog imenovanja upravnog vijeća, a najduže 60 dana, te odluku o raspisivanju javnog oglasa za izbor i imenovanje članova upravnog vijeća.

Iz resora Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi Vlada je usvojila i odluku o produženju važenja odluke o utvrđivanju privremenih cijena lijekova s Liste lijekova koji se propisuju i izdaju na teret sredstava Zavoda zdravstvenog osiguranja HNK-a. Vezano za rad Ministarstva privrede, Vlada je usvojila prijedloge Zakona o termoenergetskoj i elektroenergetskoj inspekciji, koji će biti upućeni u skupštinsku proceduru.

Vlada je prihvatila informacije o stanju u Upravi za šumarstvo HNK-a za 2011. godinu, kao i informaciju o stanju u JP Šumsko-privredno društvo Šume Hercegovačko-neretvanske d.o.o. Mostar za 2011. godinu, saopćeno je iz Vlade HNK-a.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ima li Hrvatska pravo graditi Pelješki most?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: