Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Profesor Hadzikadic je izbor za bolju BiH. SDA SBB SDP NAŠE STRANKE ILI KAKO SE ZOVETE VIŠE NEBITNO, PROSIPAJTE POLITIKU JEDNOG LICA NEGDJE DRUGO #MH2018
POLAKO ALI SIGURNO ODE ERO IZ MOSTARA
🎯⚜ Patriotizam, humanost i skromnost se ne uči, to je urodjena vrlina koju s ljubavlju djeci u srce unose roditelji. Bravo Hadžikadiću.
Hotel ERO je kao i svaki hotel DOBRO OPREMLJEN za smještaj administrativnog osoblja Vlade HK !!! Oni nisko-pozicionirani će dobiti dokrevetnu sobu, a oni visoko-pozicionirani aparmane. A znate da svi oni NAPORNO RADE u korist svojih džepova. Pa kada se radeći malo oznoje mogu se tuširati, a poslije i malo prilegnuti. IDEALNO !!!
🇧🇦🇧🇦 Jedini čovjek bez finansijaskog interesa u utrci za Predsjedništvo BiH – Prof. dr MIRSAD HADŽIKADIĆ. #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno.
Tako je. Najbitnije je da korisnici budžeta imaju optimalne uslove za rad, jer da nema njih, ko bi nama koji radimo u realnom sektoru i kod privatnika podjielio plate. Šta je sljedeće:"Prijeratni vrtić ili dječija bolnica svečano otvoreni za sve zaposlenike (nekog) federalnog ministarstva". I zemlja odbija da se za ovakve gluposti otvori.
Tetak Zilha je ispricala o Radoncicevoj porodici,da u zivotu svom nije srela veci sljam i varalice