Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se pitam kako će ona ko biva naša FTV ovo izvijestiti dali će stati na stranu Vlade kao za vrijeme demonstracija nedavno i lažno izviještavajući. Možda će optužiti AVAZ kako su oni krivi što vlada ima povećane plate i skriva od javnosti .Scenariji se zna SDP je taj koji brine o narodu ...
ezdepe je svoj kredibilitet potrosio i isti su ko i ovi mufljuzi na vlasti. dakle samo dogadjanje naroda, brutalno sa silom i konacno da se rijesimo ublehasa.
ZoiZo...Nije mars,,,nego MRŠ!! Vi ste zatrovani poganim nacionalizmom....idite pocinite suicid,i pustite omladinu da zivi...eto toliko prgavci
Smanjite tu polupismenu stranacki podobnu administraciju za najmanje 40%....privreda toliki teret ne moze izdrzati samo nas zaduzujete nekim kreditima koji ce upropastiti generacije koje dolaze, a svaki dan se ugasi minimum 5 firmi.
@kriminalizirani SDP i \"KUM\" Zlaja i kompanija: Znaci kratko, jasno: MARŠ , MARŠ, MARŠ!!!!!