Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sad bi oni trebali biti presretni jer ste vi ispunili posao koji ste trebali na vrijeme uraditi cim su poceli zaostajati doprinosi. I ko je opste dopustio da se za ljude ne uplacuju doprinosi svo to vrijeme ????
gdje su krivicne prijave zanesavjestan rad. Odakle Vladi pravo da uplacuje novcem poreznih obaveznika. Ze firme imaju svoje prihode nek uplacuje iz istih. Moj koleha ima malu firmu 5 ljudi malo zapao u krizu nije plati doprinose uz platu dosla mu inspekcija. Prodao auto i uplatio a ovdje drzava uplacuje novcem svih nas
Novac ne uplacuje vlastiti novac. Sve obaveze placa Elektroprivreda, a Vlada je samo dala saglasnost i napravila vlastitu promociju
SRETNO U PENZIJU
Kad ce Olimp na red?
ajmo sad nobelova nagrada za normalne stvari
Zašto je potrebno iscrpljivati ljude, natjerati ih na krajnju mjeru - štrajk glađu?! Ima li neko odgovoran za ovo? Ili po običaju, niko nije kriv? Ako je za problem krivo više od jedne osobe niko nije kriv!!! Ko je sada uvezao staž rudarima, kriv je što to nije uradio na vrijeme!!! Rudari, nemojte stati na ovome, tražite da se krivac najoštrije kazni!!!
Rudari sretno!
Dobro su se sjetili
Bravo, bravo, bravo❤
Svaka čast ljudiiiiii...Fadil uvezoooo staž...svakaaa čaaast ljudiiiii
ma daj fadil nezna ni onu kravatu uvezati sebi oko vrata