Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mijenjajte ČLAN 36 DA NISMO ISTI JA I RATNI ZLOĆINAC KORDIĆ
Kakve više boračke naknade?! Odakle? Mora se nekome uzeti, npr. penzionerima da bi se dalo radno sposobnim ljudima koji neče da rade.
Podrška za novu vladu
Mizerne su ove boracke naknade, sehidska porodicna invalidnina 400 KM. Pa da je bar pola prosječne plate, ili bar u visini najniže penzije, pa da žena poginulom borca zna zašto živi sama i sama podiže djecu.
Kakva ba djeca više, pa imaju zrdeset godina bar?!
Ok za one koji zasluzuju, ali za one koji se radjaju godinama dosta vise ...revuzija
Kakve naknade ce imati oni koji su citav zivot na birou, zdravi citavi. Dok drugi su radili. Treba podrzati ljude koji su izgubili zdravlje u ratu. Jedni su radili poslije rata, a drugi linguzili i sad hoce penziju.
Je li još predsjednik biračke udruge sin Sefera Halilović Semir koji su davali borcima 20% keša od date pomoći tako su ljudi potpisivali npr 10 000 a davali km 2000 a 8 000 sebi. Kažu sad ga trojka postavila za Ambasadora valjda što je izjavio da su se Bošnjaci sami granatirali i ubijali snajperima u Sarajevu. Sve to treba ispitati i pohapsiti.
Samo borcima arbih jer su samo oni branili bosnu
Vlada FBiH danas je samo je organ HDZ-a gdje provode svoje interese jer su svjesni da “nametnuti” nemaju demokrataki kapacitet i da nisu odraz volje naroda koji predstavljaju.