Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispada da je Vlada zadužila civilnu zaštitu da radi ono što je dužna po zakonu, blago nama. Ovo je isto kao da su zadužili vozače autobusa da voze autobuse. Za one koji ne znaju, a izgleda da to ne zna ni Vlada FBiH, od 2009. godine zaštita od požara i vatrogasci su pod patronatom civilne zaštite. O preventivnim mjerama, naravno, nema ni riječi.
Da su Poljine u opasnosti, legao bi i poneki kanader, zlu ne trebalo.
zabrinuta za pozare Vlada je izvela ples kise i manitu im je uslisio molitvu
zabrinuta za pozare Vlada je izvela ples kise i manitu im je uslisio molitvu
Jedino i mogu gledati i pratiti :D
Fadil riješio problem i gordijevski čvor požara: DOJAVLJUJ U ŠTAB ! Ko u onom našem oskar filmu POŽAR NA NIČIJOJ ZEMLJI ! Dobar je bio i smiješan i GORI VATRA ! Ko Fadil !