Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svim manjim zemljama se sekundarni aerodromi prave na tomedjama ili na granicama izmedju zemalja.
Mostar bi bilo puno bolje osposobiti od Tuzle. Vjerujem da bi pored Sarajeva kojem je blize od Tuzle i ljudi i iz Hrvatske dolazili ako bi bile dobre linije. Tuzla kao i Sarajevo pati od smoga. Mostar sa druge strane od vjetra al nije ni to toliki problem.
Tz aerodrom je prema podacima iz 80-tih meteoroloski najpovoljniji u evropi. Ne moze se porediti SA aerodrom sa TZ aer. po pitanju meteo uslova Otkud ti to da iz HR dodju u SA da lete, pa treba im 5-6 sati voznje, cccc
@VodadoV U Mostar ne u SA. Iskreno ko nekome ko u Sa zivi Tuzla mi je uzas, Mostar bi i bio dobra alternativa (Voz, Autobus uskoro(10-15+ godina ) autoput)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Totalno mi je besmisleno ulagati jednake iznose za Mostar i Bihac kao za Tuzlu. Tuzla je u poredjenju sa ova dva mnogo aktivniji i znacajniji aerodrom, koji s razlogom zudi za ulaganjem. S.l druge strane Mostar i Bihac su po prometu smijesni u poredjenju sa Tuzlom. Ali, gdje prestaje logika-pocinje Bosna.
A možda će ovo značiti da i navedena dva aerodroma mogu biti od veće koristi?! Sve je to naše
@skydiver Ne radi se o tome da li je nase ili nije. Ja stvari ne gledam tako, meni je sve u Bosni nase, tako da nema dileme. Radi se o tome da ne moze biti da sva tri aerodroma zahtjevaju isti trosak ako se zna da druga dva u narednih par godina nemaju jednaku perspektivu kao ovaj treci. To znaci da ce pare u konacnici otici u neciji dzep, a nista se nece znacajno promijeniti. Eh meni to smeta.
nema za penzije
De vi uplatite onim zenama radni staz da mogu u penziju majmuni ..
Za 3 aerodroma 6 miliona. Neki dan 38 miliona za jedan u Sarajevu. Menscini..Bake i ekipa ce napunit dzepove.
hoće li to bježati politčari ili samo narod?