Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pljacka novca Stari recept mafijaske hobotnice SDA samo im treba krakove eliminisat
Tako provodi reforme Fadilova Vlada, uzima od poreskih obveznika-građana a daje uhljebima stranačkim.. Neka manageri iz željeznica prodaju Talgo vozove i namire neuplaćene doprinose za pio i zdravstvo (200 miliona) pa tek onda dijele plate
Dajte im milijardu,nije problem nikakav.
...koliko novca nizašta...!!!
koji ce im kura*
za plate !
@mirrorce i kredita rate :P
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bolje da ste ih u wc šolju bacili, nego dodjelili ovim uhljupima. željeznička infrastruktura nam je itekako potrebna, ali za to treba žestoka reforma i prava ulaganja a jok produženje agonije i javašluka.
gle nam talgo lokomotive,hahahaha, kad sam to vidio.oplakah
..održavanje pacijenta u životu koji je klinički mrtav od prekjuče. Gdje prestaje logika počinje Apsurd Bosna!