Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nastavak komentara:da vratite stvarnim vlasnicima.
Imali u tom prijedlogu ZGZ,odredba,da uzurpirano uz i nakon rata privatno zemljiste,koje kroz nezakonito izjednacavanje gruntovnog i katastarskog stanja,manipulacijama s prijavnim listovima,pokusavate pretvarati u javno vlasnistvo.
He he he he najveca pljacka stoljeca je pretvorba drustvenog u drzavno vlasnistvo na ovakav nacin. Sta konkretno drustvo ima od toga sto je pocastilo drzavu javnim dobrom a ovi isto unovcili preko raznih tajkuna?
Jedino šta im je ostalo da se rasproda je država. Nekad je i šumsko zemljište bila u društvenom vlasništu, s obzirom da se isto spominje.
prevara je neka u pitanju, valjda će neko pročitat od ove opozicije.