Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovde sve oni što su se uhljebili na budžet mame vam se na*** sa imenima što ne hapsi lopove
ako vam pogrijese samo jedno slovo u imenu i prezimenu u bilo kojem identifakcionom dokumentu koje se ne poklapa sa onim u rodnom listu... procedura kakve na svijetu nema... valjda ce sada biti bolje
Za razliku od prethodnih ova Vlada gleda da uradi sto vise, samo naprijed i najmanja sitnica koju odrade ce na kraju pokazati pozitivne rezultate ..
Samo me zanima kako bi sad izgledala drzava da je SDP kojim slucajem uzeo 51% glasova u federaciji na proslim izborima. Srbija zaduzena preko preko 80 milijardi, Hrvatska preko 100, mi nismo ni 7. Imamo puni potencijal da budemo mala ali jaka zemlja jer imamo nevjerovatne uslove, samo da se pusti ljudima da rade sta treba, bez ovih privatizacija ili porodicnih interesa...
Niksic vodis vala racuna o svemu!
Samo da se ukinu imena tipa Preo Peric, Hikmeta Hikovic itd. Djeca ce vam kasnije biti zahvalnaaaaaa.. Sve ostalo super, kod nas se dokazalo da nas nekad ovi "mali" zakoni mogu skupo kostati pa je dobro da se radi na vrijeme.
ja se zovem ivana i tata me zove zlato
Radi se radi se....Iako je Vlada FBIH radila dobar posao i do sada, premijer Niksic je to organizovao na jako dobar nacin,pa je vlada frcerala u punom sastavu.Sve pohvale.
U svemu zaostajemo pa i u ovome, krajnje je vrijeme da se počne raditi, pozdravljam i podržavam, ali očekujemo još više!
Odlicna vijest, idemo naprijed...