Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u ovoj Vladi jedan ministar je korumpiran, drugi laže, treči krade, četvrti pere novac itd. Srećom Premijer je kompletna ličnost!
pa to su naši predstavnici..legitimno izabrani od nas samih..HEBO onda NAS a ne njih...
Gdje nadjoste cijenu 1.72 KM. Das 2 KM i koliko kusura dobijes, kad nemamo kovanica manjih od 5 KF. Bice ono, "da zaokruzimo na 2 KM, evo zvaka". :D Koji li je debil odredio cijenu. Majko mila, zasto jednostavno, kad moze komplikovano. Bilo tesko reci - cijena je 1.70 KM. Ili 1.90. Ili 2 KM fino zaokruzi. Debilizam.
Cijena jednog primjerka matične knjige rođenih, matične knjige državljana s obrascima broj 2, 2B i 2A, te matičnih knjiga vjenčanih i umrlih iznosi 86,2875 KM ... pa jbt necu ja citavu knjigu ja hocu samo svoj rodni list, dok su različiti izvodi iz matičnih knjiga (rođenih, umrlih, vjenčanih) i uvjerenja o državljanstvu utvrđeni fiksnom cijenom od 0,3920 maraka. dok to dodje do lokalnog nivoa bit ce jednako pet maraka
je li se radi o trajnom dokumentu?......jednom izvadis i ne moras vise (pa i jednom se rodis u istoj drzavi).......u tom slucaju cijena nije velika...........stim da svaki put kada predajes dokument moras ga ovjeriti i to kosta dvije markice !
To su prodavali bajke za trajni dokument. Opet debili na konkursima stave "da nije starije od 3 ili 6 mjeseci". I opet vadi rodni list, uvjerenja o drzavljanstvu, itd.
@starbuck valjda skontali da su se zaebali........ali svejedno je opet moram ici ovjeriti i to kosta.........kako god okrenes deru narod........
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mater vam lopovsku......sto se niste sjetili da ukinete da se za svako sranje mora vaditi rodni list i uvjerenja.
Čudi me da nisu stavili : koje si godište, toliko para