Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mnogo obećavaju.
Kreiraju ga najveci lopovi drzave... interesantno!
..ovo kao u američkim filmovima😂😂😂😂ubica i teži kriminalac koji je osudjen na doživotnu, formira grupu koja će da se bori protiv kriminala i ubistava u zatvoru 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😄joj, muke moje😂😂😂😂
Ha ha ha cuj ljudi se bore protiv korupcije ahi hi hi
---Vlada Federacije BiH danas je na sjednici u Sarajevu usvojila Strategiju za borbu protiv korupcije 2016-2019 u Federaciji BiH i Akcioni plan za njeno provođenje Jel ovo neki vic ? U svakom slučaju kandidat je za vic godine !! Još da vlada osnuje neku komisiju i skine ovo pitanje više sa svojih nejakih pleća. A premijer Čerčil bi volio da kaže: Kad nećeš da riješiš neki problem oformi komisiji. Sad samo mirno i saburli čekajmo rasplet ove AKCIJE to jest plana :))))
Koja glasi : uzimaj te samo bez da ima prisustvo treceg lica.
Ode cela vlada u apsanu! Mazohisti!