Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pohvale, vala neka imamo i mi Vladu koja radi. 17 godina smo imali one "ljude" koji su nam ispirali mozak kao se ne moze raditi, kako sve rade da bude bolje, kako su ugrozeni, kako imaju protivnike. Dosta nam je toga. Evo dokaza d se moze raditi kada se hoce i kada se zna. Sve pohvale jos jednom, izvucite nas iz ovih govana u kojim smo wvo od rata/
Lijepo je kada Vlada radi azurno i ne zabusava,ali jos je bitnije da ne kradu kao sto su ovi otprije radili.Nadam se samo da ti isti nece pokusati ovo opstruisati.
Ova Vlada bacila nas je u najveću dubiozu od kraja rata pa do danas !
Sve pohvale ! Uz volju, dobar kadar ljudi i dobru organizaciju sve se moze !!
Ako vlada i dalje bude uporna budzet ce se i usvojiti u roku, samo da se ne nadje neko da ovo sve sabotira, poput Tihica i njegove bagre.
Sad ocekujemo dnevno-politicka prepucavanja u kojima ce budzet biti glavna tema, a zapravo budzet uopste nije problem vec nesto drugo, a to su licni interesi politicara koji su malo opozicija, malo vlast (SDA, SBB i slicni)...
SDP mozda nije idealan, ali istina je da jedini nemaju problem preuzeti odgovornost u vlasti...
Ocekujemo sa Sulejman da neku primjedbu na ovo, ja vjerujem da je ima :)
Dabogda da ne prodje bez opstrukcija nadleznih za to u Parlamentu poput SDA, HDZ itd..
E ovo me raduje sto sam procitao da se oko budzeta ne igraju vise nikakve igre niti zatezanja i da uz budzet ima i konkretan plan razvojnih projekata ! Svaka cast !
Lijepo je vidjeti da postoji vec plan razvojnih projekta za 2014.g sto do sada nije bio slucaj. Cestitke premijeru Niksicu i federalnoj vladi.
Bit ce usvojen ako ne bude standardnih pokusaja opstrukcija ko u posljednje vrijeme od nekih nacionalista.
Ne sumnjam da ce budzet biti usvojen na vrijeme. Vlada FBIH na celu sa premijerom je bila pravo azurna u pripremi ovog budzeta.